ATAC DE LA SMPRAV A TOT EL COL·LECTIU!

La Secretaria de Mesures Penals ha baixat un esglaó més en el seu descens als inferns de l’acció política més sòrdida i miserable per mitjà de la destrucció de tot el que se li posi per davant: companys nostres i el col·lectiu penitenciari sencer.

 

Aquest dilluns els sindicats representatius dels treballadors i treballadores penitenciaries amb el suport de més de mil signatures vàrem exigir al departament de Justícia el cessament del Secretari de Mesures Penals i de tota la cúpula nomenada per ell.

El dijous el Secretari de Mesures Penals Amand Calderó va ser estomacat sense cap misericòrdia per tota l’oposició durant la seva compareixença davant la comissió de Justícia del Parlament de Catalunya, que va esgrimir les signatures i la petició de cessament.

Quina ha estat la reacció de la SMPRAV?

La més bruta i rèptil que puguem imaginar: destruir persones i tractar d’enfonsar el bon nom de tot el col·lectiu penitenciari, descendint a uns nivells d’abjecció política que no havíem patit mai des que en 1984 es van transferir les competències penitenciàries a la Generalitat de Catalunya.

Ahir,  divendres, la Secretaria de Mesures Penals va filtrar a la premsa de manera abjectament interessada i vilment oportuna una notícia on anunciava l’obertura d’un expedient a uns companys del C.P. Lledoners per fets presumptament ocorreguts en aquest centro en setembre, la suspensió cautelar per sis mesos de dos d’ells, el trasllat a la fiscalia dels fets i fins i tot la publicació de l’oferta a dit de les places dels suspesos cautelarment. Tot de cop i volta.

 

És conegut que no hi ha fera més sanguinària, més cruel i més despietada que un polític amb eleccions molt a la vora

 

CCOO confiem plenament en els nostres companys, amb els quals hem treballat personalment durant molts anys i dels quals ens consta la seva absoluta professionalitat i les desenes d’anys d’experiència que atresoren.

CCOO també confiem plenament en la labor de la fiscalia i de tota l’Administració de Justícia, única defensa dels ciutadans honrats enfront de l’arbitrarietat, la immoralitat i la falta d’escrúpols dels polítics professionals que tenim al comandament de la SMPRAV, i que no dubtem que actuarà amb la neutralitat i la professionalitat requerida, a l’inrevés que la nostra Secretaria, que ha evidenciat ser la pitjor administració penitenciària que hàgim patit mai en democràcia.

No obstant això, per a quan el tema es resolgui, potser dins de dos anys, el mal per als companys afectats, que hauran passat per un terrible calvari, ja estarà tristament fet, i el miserable objectiu polític de la SMPRAV aconseguit: Amagar de cara a les eleccions del 14 de febrer la seva incompetent gestió de la pandèmia al medi penitenciari.

Els treballadors/es penitenciaries som els primers que defensem amb la nostra acció diària els drets de TOTS a dins de les presons!

 

Però per poderosos i mancats d’escrúpols que siguin, no triomfaran!

 

És un deure moral de TOTES les persones honrades no permetre que el mal que aquesta gent representa triomfi!

 

Com vam dir des del C.P. Lledoners; instem que en respecte del dret de presumpció d’innocència,cap treballador o treballadora es presenti a la cobertura d’aquestes places de Caps de Servei fins a la resolució del procés.

 

CCOO, en absoluta unió de tots els treballadors/es penitenciaries i els companys dels altres sindicats representatius, defensarem en tot moment i fins al final la presumpció d’innocència dels nostres companys i l’honor i el bon nom de tot el col·lectiu, EL MATEIX HONOR QUE A ELLS ELS FALTA.

 

Barcelona a 28 de novembre de 2020

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE CCOO SOBRE L’ATAC DE LA SMPRAV A TOT EL COL.LECTIU PENITENCIARI

US CONTINUAREM  INFORMANT!