C.P. BRIANS 2: AGRESSIÓ A SALUT MENTAL

 

Aquest dimecres, 19 de maig, hem de lamentar un INCIDENT al departament de Salut Mental que va acabar amb una AGRESSIÓ a dos funcionaris. Quan els funcionaris procedien al trasllat d’un intern, amb protocol de seguretat aquest, de manera reiterada, va desobeir les ordres dels funcionaris i va agredir-los, activant-se un CODI 2.

CCOO volem felicitar la ràpida actuació dels nostres companys de Salut Mental i funcionaris PS evitant que l’incident fos més greu. Malauradament els dos companys van requerir asistència mèdica i van ser derivats a la mútua ASEPEYO.

CCOO donem tot el nostre suport als companys agredits i esperem la seva ràpida recuperació.

CCOO ha demanat a la direcció del centre la revisió dels protocols d’aquest departament així com l’augment de dotació de personal per tal de millorar la seguretat de tots els treballadors.

Des de CCOO exigim i exigirem fermesa en aquestes situacions i tolerància zero en aquests incidents. Que s’apliqui el protocol d’agressions de manera estricta, notificant-les al Jutjat de Guàrdia, i que l’Administració informi als companys agredits dels seus drets legals (assistència jurídica) com laborals (Servei de Suport Psicològic, si cal). Tot el que no sigui complir aquests mínims ho consideraríem inacceptable.

En aquests temps de canvis polítics exigim a la SMPRAV que deixi d’aplicar normes de cara a la galeria i que es preocupi de redactar i aplicar instruccions i circulars que garanteixin la seguretat, tant física com jurídica, dels seus treballadors/res.

 

JA N’HI HA PROU D’AGRESSIONS !!!!

 

Sant Esteve Sesrovires 20 de maig de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE LA SECCIÓ SINDICAL DEL C.P. BRIANS 2

US CONTINUAREM INFORMANT!