C.P. PUIG DE LES BASSES: NOVA I ATERRIDORA AGRESSIÓ EN EL MÒDUL 2

 

Iniciem el mes de juliol, de la pitjor manera!!!

De nou, un company ha estat víctima del que podia haver estat un dels pitjors escenaris viscuts en el nostre centre.

Un  intern, en estat d’alteració màxima i molt agressiu, duent una gavineta manipulada i propinant-se talls per diferents parts del cos, es dirigeix directament cap al nostre Company tot amenaçant-lo  amb tallar-li el coll i en matar-lo!!!!

Demanem a la nostra Direcció, que si us plau, ells igual que nosaltres, poden veure que les directrius donades per la SMPRAV l’única cosa que estan aconseguint, és un augment d’agressions, i aquestes, cada cop més violentes.

No pot ser que des de principi d’any el nostre centre estigui competint mà a mà i amb avantatge amb Brians 1, Quatre Camins i Brians 2, per a veure quin és el centre més perillós i amb més agressions i temptatives d’agressió a treballadors de tot el sistema penitenciari català.

No pot ser que Puig dels Basses concentri ella sola més agressions de caràcter greu a funcionaris que la suma de tots els altres centres penitenciaris catalans junts.

No pot ser que una situació d’autèntica crisi no es cobreixin les nombroses baixes i absències que té el nostre centre, incrementant la càrrega de treball i la tensió de tots els companys i augmentant la inseguretat.

No pot ser que els companys de reforços, que són funcionaris amb els mateixos drets que els altres, no tinguin de facto horaris reconeguts i, forçat el centre per la situació, acabin treballant «a demanda» com si fossin serfs sense horari al servei de l’amo.

Som una plantilla amb ganes, però ens cal el suport de la Direcció del nostre Centre per poder salvaguardar la integritat tant dels interns, com dels treballadors.

Al Company agredit i tot l’equip del mòdul, els desitgem que aquest violent episodi, no perduri  en la seva ment. MOLTA FORÇA COMPANYS, estem amb vosaltres!!!!

Figueres a 04 de juliol de 2019

 Si en toquen a un, ens toquen a tots!!!!

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA DARRERA AGRESSIÓ AL C.P. PUIG DE LES BASSES

US CONTINUAREM INFORMANT!