C.P. QUATRE CAMINS AGRESSIONS FÍSIQUES, INSULTS, MOSSEGADES, COPS DE PUNY, TRENCAMENTS ÒSSIES, GANIVETADES…

 

Quant de temps haurem de patir, agressions brutals, agressions reiteratives, així en bucle infinit. Les plantilles estem fartes.

Hi ha algun directiu de la Secretària o dels equips directius dels Centres que siguin capaços d’analitzar les conseqüències que suposa les agressions per als professionals del medi penitenciari? Hem d’aguantar els efectes denigrants? Quin cap pensant triat a dit, analitza aquestes situacions? Per què es repeteixen? Perquè no hi ha una resposta institucional en defensa dels seus funcionaris/es quan són agredits i vexat.

 Des de CCOO exigirem les responsabilitats que li pertoqui a L’administració penitenciària.

Els treballadors penitenciaris hem tingut unes quantes agressions els últims dies. Avui un funcionari de servei en el DERT, s’ha trobat una amputació d’un dit per mossegada d’un intern. Els fets podrien ocórrer en qualsevol mòdul dels Centres Penitenciaris de Catalunya tal com succeeix diàriament. En aquest moment se l’està assistint quirúrgicament i psicològicament.

Des de CCOO li donem el nostre suport als companys afectats sempre, malgrat que seria perfecte tenir el suport també de l’Administració Penitenciària.

EXIGIM:

  • Exigim propostes de solució, estem farts. No ens ho mereixem.
  • Exigim que ens dotin amb medis protocol·laris de resposta adients
  • Exigim que responguin amb canvis legislatius que donin suport a la dissuasió per les conseqüències dels seus actes violents.
  • Exigim la recerca sobre quines causes, evolució i dimensions generaran la problemàtica
  • Exigim conèixer, com analitzà la Secretaria les mesures adoptades i la seva eficàcia.
  • Exigim dignitat i drets pels treballadors I treballadores penitenciaries.

 

CCOO desitgem la ràpida recuperació del nostre Company

 

La Roca del Vallès, 23 de novembre de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE LA SECCIÓ SINDICAL DEL C.P. QUATRE CAMINS SOBRE LA AGRESSIÓ A QUATRE CAMINS- EL BUCLE INFINIT

US CONTINUAREM INFORMANT!