CODI 4 EN EL C.P.JOVES

 

En el matí del 03.11.2021, després d’un escorcoll de cel·la i a conseqüència de la confiscació d’un mòbil, els interns afectats alteren l’ordre del mòdul veient-se desbordats els treballadors del mateix i havent d’activar codi previst per a les situacions d’extrema gravetat.

Immediatament es presenten els companys que, després d’instants d’extrema tensió donada la quantitat d’interns participants en l’aldarull, aconsegueixen reconduir la situació. La implicació de tota la plantilla, encapçalada per funcionaris, cap de serveis i membres de la direcció, dóna com a resultat que es torni a la normalitat.

En primer lloc, felicitar a tots els participants i especialment als companys més afectats que van haver de ser visitats en la Mútua i als qui desitgem ràpida recuperació.

Entenem que aquests fets, de màxima gravetat, han de ser tractats amb la màxima rigorositat reglamentària i legal. Desgraciadament, s’estan produint en els últims dies situacions de tensió i activació de codis de seguretat per diversos motius, entre ells el nou perfil d’interns. És per això que convoquem a la direcció i agents socials a avaluar l’estat actual i en particular analitzar l’última situació viscuda.

La Roca del Vallès, 5 de novembre de 2021.

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE EL CODI 4 AL C.P. JOVES 

US CONTINUAREM INFORMANT!