SETMANA NEGRA A LLEDONERS

 

L’última setmana de juliol ha sigut un desastre en tots els sentits, “Codi 2 al mòdul..” això es lo que per RT s’ha sentit contínuament.

Començàvem la setmana amb una brutal agressió a dos companys per part d’un intern del

MR-3, uns companys que han vist com des de la direcció del centre no han tingut recolzament, divendres a última hora un membre del Equip Directiu s’interessava per l’estat del company, fins passat 5 dies ningú va preguntar per el seu estat.

Ara que no hi es la directora “MAXIMA CULPABLE” de la situació que estem patint a Lledoners, demanem a l’equip directiu actual que una “mínima mostra de suport” als companys que pateixen agressions, amenaces etc. s’agraeix.

Seguim la setmana amb un codi 2 al MR-8 en una baralla multitudinària, sort de la gran professionalitat dels companys

Per si fos poc, gràcies a la intervenció del company de la Accés 1, s’intercepta una PISTOLA  de fogueig, demanem a la Direcció que investigui aquest tema, perquè desgraciadament sospitem que la volien utilitzar per atemptar contra la seguretat del centre.

Com amb una pistola no fos suficient, al MR-3 es genera una baralla amb pintxos de grans dimensions, sort una altra vegada als companys, que sota mínims van actuar amb gran professionalitat.

Per finalitzar la setmana al MR-3 un altre codi 2 per baralla entre interns.

DEMANEM a la Direcció que prengui les mesures adients per controlar aquesta espiral de violència, els professionals del centre estem al límit, estem treballant sota mínims, veiem com hi ha un gran augment d’agressions vers els professionals i volem solucions urgents.

Sant Joan de Vilatorrada, 01 d’Agost de 2022

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA SETMANA NEGRA AL C.P. LLEDONERS

US CONTINUAREM INFORMANT!