SITUACIÓ DEL TRANSPORT ALS CENTRES C.P. BRIANS 1, C.P. BRIANS 2, C.P. QUATRE CAMINS I C.P. JOVES

 

CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, informem de la situació del transport dels centres C.P. Brians 1, C.P. Brians 2, C.P. Quatre Camins i C.P. Joves:

 

Actualment s’està en procés d’adjudicació d’un contracte pluriennal de tres anys, l’anunci públic dels quals es va realitzar el 9 de febrer de 2021 i es va publicar el 18 de juny de 2021.

El termini de presentació d’ofertes per als dos lots en què es divideix el transport, un lot per a C.P. Brians 1 i C.P. Brians 2, i un altre lot per a C.P: Quatre Camins i C.P. Joves, es va tancar el 5 de juliol passat.

 

EL CONTRACTE ESTÀ ÚNICAMENT A L’ESPERA QUE ELS LOTS SIGUIN ADJUDICATS, que només és un procés administratiu que no hauria de demorar-se per causes alienes al departament.

 

L’expectativa és que el contracte per a cada lot entri en vigor l’1 d’octubre de 2021 i s’estengui fins al 30 de setembre de 2024, contemplant-se pròrrogues posteriors de caràcter bianual.

Fonts de l’Administració han confirmat a CCOO que es té la ferma intenció de mantenir el transport en qualsevol cas, i que els contractes actuals de transport per als quatre centres han estat renovats fins al 30 de setembre.

En cas que la signatura del nou contracte de cada lot es demorés, es té previst utilitzar contractes menors per a mantenir cobert el servei de transport fins a l’entrada en vigor del contracte triennal.

 

CCOO continuarem lluitant perquè l’administració compleixi amb els acords signats en matèria de transport.

 

Barcelona, 25 d’agost de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE EL TRANSPORT ALS CENTRES C.P. BRIANS 1, C.P. BRIANS 2, C.P. QUATRE CAMINS I C.P. JOVES

US CONTINUAREM INFORMANT!