SEGUIM IGUAL

 

Codi 2 al Mr-3 amb funcionaris lesionats.

 

 

Nova coacció que deriva en agressió per part d’un intern.

Tal i com ve a ser lamentablement habitual,  tres companys han tornat a patir diverses lesions a rel d’una brutal agressió d’un intern.

Aquest cop, el detonant ha estat el no poder accedir a canviar a l’intern de cel·la, ja que gairebé tots els departaments del centre es troben inexplicablement plens, fet d’altra banda estrany, ja que segons paraules de la nostra estimada consellera, la població reclusa ha baixat, concretament de 517 interns a l’abril del 2022 fins als 661 actuals.

L’intern, que s’ha dirigit al  despatx de funcionaris amb la clara intenció d’agredir, portant inclús un encenedor a dins del puny, per tal de pegar amb més força, ha  donat multitud de cops de punys i peus als companys, fent-los caure al terra,  fins que finalment s’ha pogut reduir i conduir posteriorment al DERT.

Novament, no es permet utilitzar els mitjans que s’especifica al reglament penitenciari, que es llei, i  hem de seguir la política de contencions cero  que paraula de consellera, sense tenir cap altra opció més que esperar a que l’intern es cansi i no vulgui continuar agredint.

Les seves oportunitats les paguem nosaltres, estem segurs que el seu món imaginari es molt bonic, però no es real, treballem en una presó, i s’han de prendre les mesures necessàries en conseqüència.

Agraïm a tots els companys que han prestat suport en aquesta, i d’altres actuacions, i esperem la ràpida recuperació dels funcionaris lesionats, ficant-nos a la seva disposició per qualsevol cosa.

Esperem que d’una vegada, se’ns deixi fer la nostra complicada feina, i que la pròpia administració ens deixi de ficar pals a les rodes, i ens protegeixi, com a treballadors seus que som.

Lleida 9 de maig del 2024

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE L’AGRESSIÓ AL MR3 DEL C.P. PONENT

US CONTINUAREM INFORMANT!