C.P. BRIANS 2 – DEMANEM LA IMMEDIATA DIMISSIÓ DEL DIRECTOR

 

 

Avui 12 d’abril els sindicats representatius CCOO, UGT, CSIF i Intersindical ens hem reunit amb la direcció del centre representada pel Director, Gerent, Sd. Interior, Sd. Tractament i Secretari Tècnic Jurídic.

Tota la part social hem recriminat a la Direcció del centre la situació actual en que ens trobem, amb un augment descomunal del nombre d’agressions, una falta total de personal en totes les unitats, un augment de la carrega de treball a totes les àrees i l’aplicació d’un pla funcional que, amb la nova tipologia d’interns que ens arriba, ens a portat al desastre.

Davant les respostes completament insatisfactòries del Sr. Director, que solament sap llençar pilotes fora sense assumir la seva responsabilitat com a màxim responsable del centre, els sindicats del CP Brians 2 li fem entrega de les signatures recollides entre la plantilla i

EXIGIM:

1.- DIMISSIÓ O CESSAMENT IMMEDIAT DEL DIRECTOR DEL CP BRIANS 2 I DEROGACIÓ DEL PLAN FUNCIONAL.

2.- REVISIÓ DELS PROTOCOLOS DE SEGURETAT I GARANTIR EL COMPLIMENT.

3.- CREACIÓ D’UNA COMISSIÓ AL CENTRE QUE VETLLI PER L’APLICACIÓ DE LAS MESURES DE SEGURETAT, I QUE INCLOGUI A PROFESSIONALS ASSIGNATS ALS DEPARTAMENTS SENSIBLES EN LA SEVA APLICACIÓ.

4.- TRANSPARÈNCIA EN QUANT A LES ESTADÍSTIQUES D’INCIDENTS/AGRESSIONS.

5.- INSTAR A LA SMPRAV PER A QUE VETLLI PELS SEUS FUNCIONARIS I DEIXI DE CRIMINALITZAR-LOS. CONTENCIÓ ZERO ALS INTERNS, PERÒ TAMBÉ AGRESSIONS ZERO ALS FUNCIONARIS.

6.- REDIMENSIONAMENT DE LA PLANTILLA DEL CENTRE I COBERTURA DE TOTES LES PLACES INCLOSES A LA RLT I DE LES BAIXES.

7.- QUE LA SMPRAV PRESSIONI PER ACONSEGUIR EL NOMENAMENT D’AGENTS DE L’AUTORITAT.

Sant Esteve de Sesrovires, 12 d’abril de 2023

 

 

DESCARREGA EN PDF L’ESCRIT CONJUNT DE CCOO, UGT. CSIF I INTERSINDICAL ON DEMANEM LA DIMISSIÓ DEL DIRECTOR DEL C.P,.BRIANS 2

US CONTINUAREM INFORMANT!