CCOO EXIGEIX AL NOU GOVERN EL RETORN DE LES PAGUES EXTRES DE 2013 I 2014 I LA RESTA DE DRETS ARRABASSATS ALS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE LA GENERALITAT

CCOO exigeix posar data pel retorn immediat de les pagues extres i els altres drets arrabassats pel “govern dels millors” a les treballadores i els treballadors de la Generalitat. El Govern ha de ser sensible a aquesta exigència i no donar llargues a una reclamació justa. Després de 6 anys, ja toca.

Fa gairebé un any que es va reunir per darrera vegada la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat. Durant aquest més d’11 mesos, els responsables de Funció Pública de la Generalitat han mostrat la seva oposició a la convocatòria de la Mesa, al·legant la situació política.

Som conscients que la situació d’aquest últim any ha dificultat prendre determinades mesures, però no podem acceptar la total inanició de la Mesa General, ja que per complir els compromisos i pagar els deutes no calia esperar la decisió d’un nou Govern. La manca de diàleg només afavoreix les decisions unilaterals de qui pot fer-ho.

L’excusa de la manca de govern, però, ja s’ha acabat. Ara JA tenim Govern i ara SI toca! Volem recuperar el què és nostre. Volem que ens retornin el que ens van prendre. Instem el nou Govern a restituir els drets espoliats fa 6 anys.I volem més. No ens conformem en retornar a la situació de l’any 2012.

Volem noves millores salarials i de la resta de condicions de treball. Volem acabar amb l’escandalós índex de precarietat a l’Administració de la Generalitat. Ens cal obrir les negociacions per un nou Acord de condicions de treball i un nou Conveni Col·lectiu.

Volem el que és nostre! I ho volem ja! Perquè es pot, perquè ja toca, perquè ja ens toca a nosaltres.

Però CCOO volem encara més. CCOO exigim al nou govern una aposta decidida per la millora dels serveis públics i la reversió de les retallades dels darrers anys. Serveis públics de qualitat al servei de la ciutadania per garantir la cohesió social i construir un país més just, un país millor.

Esperem que el govern ens doni resposta. I ens doni resposta positiva. I ens la doni ja.

US CONTINUAREM INFORMANT!!