CCOO SOL•LICITEM QUE S’ACCELERIN ELS TRÀMITS DEL CONCURS DE LLOCS DE COMANDAMENTS I DE LA RESTA DE PROCESSOS

 

CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, hem reclamat a l’Administració que acceleri tots els processos en curs; els tràmits del concurs de comandaments JUS/031/2022, la promoció interna, els oferiments de totes les comissions de serveis, la creació de borses en tots els col·lectius i totes les mesures de l’Acord signat del 22 de març de 2023.

 

1-Respecte al concurs de comandaments JUS/031/2022, en curs, s’ha de dir:

  • Que el 6 de setembre de 2022 es va convocar JUS/031/2022 i el 18 de març es va realitzar la prova de la segona fase de la convocatòria del concurs específic de mèrits i capacitats per a la provisió de diversos llocs de comandament i singulars dels centres penitenciaris.
  • Que la darrera resolució del tribunal del 3 d’abril es va obrir el període d’al·legacions a les preguntes de la mateixa prova, amb un termini del dia 4 al 12 d’abril de 2023, ambdós inclosos, i que ja ha passat més d’un mes.
  • La resolució del concurs de comandaments pot alliberar més de 150 vacants de llocs base que es podrien sumar a les vacants oferides en el futur concurs de trasllats.
  • El darrer concurs de trasllats va ser l’any 2015. La previsió de convocatòria del concurs de trasllats futur per tècnics especialistes, i pels altres col·lectius, si no la tornen a modificar, és pel darrer trimestre de 2023, un cop finalitzi el procés del concurs oposició d’estabilització en curs.

 

Respectant les atribucions dels membres del tribunal qualificador, CCOO sol·licitem que es redueixin els terminis al màxim possible per a poder resoldre el concurs de comandaments JUS/031/2022 com més aviat millor.

 

CCOO requerim a l’Administració que es doti de mitjans i es reforci el Servei de Selecció i Provisió perquè pugui assolir les tasques administratives que genera pel concurs de comandaments JUS/031/2023 i la resta de processos en tràmit, i que permetria accelerar al màxim els treballs i els acords dels Tribunals Qualificadors.

2- Respecte a l’oferiment de comissions de serveis JUS/CS/01/2023:

Avui, 17 de maig, es preveu publicar les llistes ordenades de les persones admeses i excloses del procés de comissions de serveis convocat el passat 27 d’abril. La llista de persones admeses  estarà ordenada per dies d’antiguitat. En cas d’empat en l’antiguitat, s’ordenaran per la lletra «O» d’acord amb la resolució PRE/1020/2023 de 27 de març de 2023.

L’Administració no ha volgut concretar data de publicació de l’assignació definitiva de les comissions de serveis, tot i que no haurien de trigar gaire, ja que la data prevista d’incorporació efectiva als llocs adjudicats serà el dia 1 de juny.

Finalment, CCOO hem tornat a sol·licitar reunió del Grup de treball penitenciari, i convocar el grup de medi obert i la comissió de seguiment urgentment, perquè entre altres coses cal recuperar la jubilació anticipada pel col·lectiu de rehabilitació.

Barcelona, 16 de maig de 2023

 

CCOO, 1A FORÇA SINDICAL DE CATALUNYA
LLUITEM PELS TEUS DRETS, T’INFORMEM AMB VERACITAT I PRECISIÓ

 

DESCARREGA EM PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE EL CONCURS DE COMANDAMENTS I ALTRES PROCESSOS

US CONTINUAREM INFORMANT!