EL DIRECTOR GENERAL NO GARANTEIX EL COBRAMENT DEL PRP EN LA PROPERA NÒMINA

L’Administració no garanteix el cobrament del PRP en la nòmina de maig

El dimarts, 15 de maig, CCOO hem preguntat directament al Director General i al Sots Director de Recursos Humans i Econòmics en relació al cobrament del PRP del primer trimestre de 2018. L’Administració respon que tot i haver realitzat els tràmits amb economia no ha rebut confirmació de l’autorització perquè la Comissió de Retribucions que ha d’autoritzar el complement no s’ha pogut reunir encara, i que ara com ara no poden garantir que s’aprovi abans del tancament de la nòmina del mes de maig. L’Administració manifesta que amb major estabilitat política, esperen que ben aviat es resolguin les gestions i assegura que per descomptat es pagarà amb efecte retroactiu.

CCOO demanem rigor i serietat, ja que aquestes excuses són inacceptables. Considerem que supeditar aquest o qualsevol altre complement retributiu als vaivens continus de la situació política demostra una profunda falta de respecte als treballadors penitenciaris i posa de manifest una evident falta de professionalitat i de visió per part de l’Administració, incapaç de protegir als seus treballadors dels avatars polítics. Per això sol·licitem que l’Administració acceleri els tràmits pertinents per realitzar el pagament en la data corresponent.

No és admissible que cada any es repeteixi exactament la mateixa situació, sempre amb retards en el pagament i sempre per causes «externes», quan no és un error o un retard en un altre nivell de l’Administració, és la situació política i si no qualsevol altra raó igual de peregrina.

CCOO recordem que a qui li interessa mantenir i millorar aquest complement és en primer lloc a l’Administració, així que és a ella qui li toca fer els deures com cal i quan toca, ja que després els seus suspensos SEMPRE els acabem pagant els treballadors.

 

DESCARREGA LA NOTA INFORMATIVA DEL PRP 2018 EN PDF

US CONTINUAREM INFORMANT!!!