EL GOVERN RATIFICA LA PRÒRROGA DEL PRP PER L’ANY 2019. COBRAMENT DEL PRP AL JULIOL

 

Avui, 8 de juliol el Departament ha comunicat l’Acord de Govern arribat la setmana passada pel qual es ratifica l’Acord de la Mesa de la pròrroga del PRP. D’aquesta manera es produeix el darrer tràmit necessari per formalitzar els corresponents pagaments.

Segons ens han informat els encarregats de nòmines, el pagament del PRP corresponent al primer trimestre de l’any (de gener a març), s’inclourà en la nòmina de juliol. El pagament de la resta de PRP es realitzaran en les dates que els correspon, és a dir, el pagament del segon trimestre (abril a maig) s’inclourà en la nòmina d’agost, el del tercer trimestre s’inclourà en la de novembre i el del quart trimestre s’inclourà en la de febrer.

El tancament en el departament de justícia que vàrem realitzar delegats de CCOO i la resta de sindicats representatius el 31 de maig, va ser essencial a l’hora d’aconseguir l’aprovació del PRP.

Arran d’aquest tancament també es va pactar la reobertura dels grups de treball de jubilació anticipada, de canvis i altres grups que es trobaven tancats de facto per l’Administració. També va haver-hi un compromís per part seva d’encarar els problemes del col·lectiu de manera més constructiva, positiva i oberta. La setmana que ve hi ha reunió prevista dels grups de treball sobre jubilació anticipada i canvis on l’Administració tindrà ocasió de demostrar si realment ha canviat la seva forma d’actuar o segueix amb el mateix vici de tractar als seus treballadors com a mers subjectes a explotar i si exhibeix la mateixa passió per retallar els nostres drets que ha demostrat durant els últims 10 anys.

CCOO som realistes i no ens fem il·lusions falses sobre canvis sobtats de forma d’actuar expressats de paraula. Una flor no fa estiu i el moviment es demostra caminant. L’Administració té encara que demostrar que fets tangibles segueixen realment a les seves paraules.

Barcelona a 08 de juliol de 2019

 

DESCARREGA EN PDF L’ACORD DE GOVERN DEL 3.7.2019 PEL QUAL S’APROVA LA PRÒRROGA DEL PRP

US CONTINUAREM INFORMANT!