ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 21D

En la reunió de la mesa sectorial del passat dilluns dia 20 de novembre, Funció Pública ens va comentar, respecte al dret de votació del proper dia 21 de desembre de 2017, que és d'aplicació per al personal funcionari, laboral o estatutari de la Generalitat de Catalunya, la Circular 5/2006, de participació del personal al servei de l'administració de la Generalitat en les eleccions convocades dins del marc de la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general. 
 
Des del Sector Generalitat us hem preparat un Quadre Informatiu per resoldre tots els dubtes que pugueu tenir atès que Funció Pública només té previst publicar a ATRI una notícia breu explicant els permisos. També afegim la nota informativa de la Direcció General de Funció Pública sobre els permisos del personal al servei de l’Administració de la Generalitat amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al 21 de desembre de 2017

Al medi penitenciari ens regim per la Circular 1/2015 de la Direcció General de Serveis Penitenciaris en relació amb el permís del personal per a participar en les jornades electorals convocades de conformitat amb la Llei Orgànica 5/1985, de 19 de juny, del règim electoral general

 

CCOO no estem d'acord amb la circular 1/2015

CCOO hem exigit a la Direcció general que tornés a la situació anterior per la qual es compensava amb 7,5 hores a tots el que renunciessin voluntàriament a gaudir de les 4 hores, i votessin fora de l'horari de treball. A aquesta posició s'han unit posteriorment la resta de sindicats.

Tornar a la situació anterior a la circular 1/2015 facilitaria el treball de recursos humans dels centres, no afectaria al gaudiment de vacances i dies d'assumptes propis i finalment resultaria més econòmic a l'Administració, sent necessari compensar moltes menys hores que amb la circular 1/2015.

 

Al mateix temps, el sindicat s'adhereix a la campanya iniciada per la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC) perquè el 21-D sigui considerat no laborable, no recuperable i retribuït, aconseguint així el dret de vot i facilitant la conciliació.

 

DESCARREGA la Circular  1/2015 de la Direcció General de Serveis Penitenciaris en PDF

DESCARREGA la Circular 5/2006 en PDF

DESCARREGA nota informativa de la Direcció General de Funció Pública sobre els permisos del personal al servei de l’Administració de la Generalitat amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per al 21 de desembre de 2017

DESCARREGA el DOGC sobre la ORDEN TSF/253/2017, de 28 de noviembre, por la que se establecen las instrucciones necesarias para la participación de las personas trabajadoras en las elecciones al Parlamento de Cataluña del día 21 de diciembre de 2017 (Orden de 28 de noviembre, publicada en el BOE núm. 292, de 1 de diciembre).

DESCARREGA el BOE  amb la Orden ESS/1169/2017, de 28 de noviembre, por la que se establecen las instrucciones necesarias para la participación de las personas trabajadoras en las elecciones al Parlamento de Cataluña del día 21 de diciembre de 2017.