ACTE D’OFERIMENT D’ADSCRIPCIONS PROVISIONALS OPOSICIÓ TÈCNICS ESPECIALISTES JU030

 

L’Administració ens informa, que finalment, tal com imposa la modificació de les bases de la JU030 realitzada al juliol per l’administracio, ha previst realitzar un acte públic d’adjudicació de destinacions per a les 253 persones que ja han superat tot el procés selectiu (restaran per adjudicar-se les 2 places de les persones que han de realitzar les pràctiques).

En total l’administració oferirà 275 llocs en adscripció provisional. Tenint en compte que els llocs objecte de l’acte d’adjudicació no podien incloure cap dels llocs afectats pels processos d’estabilització, l’administració diu que s’ha intentat generar les mínimes afectacions en les persones interines del cos tècnic d’especialistes, atès el context actual.

D’acord amb l’anterior, l’Administració ha decidit unilateralment que els criteris per triar els llocs que s’oferiran per adjudicar són els següents:

  • Vacants no ocupades que no compleixen requisits dels processos d’estabilització.
  • Vacants que no compleixen requisits dels processos d’estabilització ocupades per interins, alguns dels quals han superat el procés selectiu JU030.
  • Llocs reservats per a persones que han superat el procés selectiu JU030 i llocs reservats vacants.

Pel que fa a la publicació de les places concretes i la data de l’acte, es preveu que aquesta mateixa setmana es facin públiques.

Recordem que tota adscripció provisional obtinguda en qualsevol cas, implica la futura participació en el proper concurs de trasllats per tal d’assolir plaça definitiva.

Barcelona, 19 d’octubre de 2022

 

US CONTINUAREM INFORMANT!