AGRESSIONS I AMENACES DE MORT AL MR 7 DEL CPQC

Avui... més agressions, fins a quant???…

Avui a les 8:45, coincidint amb la baixada general, un intern ha baixat alterat, cridant i gesticulant, a la vegada que proferia amenaces de mort contra la cap d’unitat de servei al MR7.

Immediatament s’ha activat un Codi 1, però després d’empènyer-la i colpejar-la, donada la gravetat, s’ha activat un Codi 2; a l’agressió, s’ha afegit un altre intern, que ha perseguit i agredit nombroses vegades a una altra funcionària, també de servei al mòdul.

En pocs minuts, s’ha personat el cap de serveis amb els funcionaris de protocol. Han sigut moments molt durs.

S’ha hagut de tancar als interns a la sala de dia per poder fer contenció, malgrat això, els interns tancats continuaven escridassant amb insults de tota mena cap als funcionaris.
Han estat ateses pels serveis mèdics i a hores d’ara, una d’elles encara és a l’hospital on se li estan realitzant diferents tipus de proves.

Des de CCOO-CPQC, expressem la nostra indignació i fem arribar la nostra solidaritat a les nostres companyes. Exigirem un seguiment exhaustiu per part de l’Administració i denunciarem a fiscalia els fets, que no es vetlla pels seus treballadors; exigirem, que no ho tractin com uns fets intrascendents i sí com ATEMPTAT contra un/a agent de l’autoritat, amb intenció de danyar aquestes funcionàries penitenciàries.

Respecte, dignitat i protecció als treballadors/es dels serveis penitenciaris de Catalunya, no és un prec, és un dret. No pot sortir gratuït agredir contra treballadors/es públics.

La Roca del Vallès, a 14 de juny del 2019

 

DESCARREGEU EN PDF LA NOTA INFORMATIVA

US CONTINUAREM INFORMANT!