BRUTAL AGRESSIÓ AL CP LLEDONERS

 

Fa poc més d’un mes vam tindre que informar d’una greu agressió als companys del MR-3, avui us hem d’informar de la greu agressió que ha patit la CUSI del MR-5 ahir dijous.

Un codi 2 al MR-6, on un dels dos interns RECVI, amb nombrosos episodis de violència intrainstitucional, amb diversos primers graus i que ja havia agredit a companys d’altres centres, que portava 10 sancions aquest any ha agredit greument la companya del MR-5.

Aquest intern ha agafat del coll a la CUSI del MR-5, l’ha estirat dels cabells i li ha trencat una dent.

A més ha proferit insults i amenaces transfòbiques que no es poden consentir.

La companya ha requerit ser visitada pels serveis mèdics del centre i ha necessitat ser atesa a la mútua.

Des de CCOO donem tot el nostre suport a la companya, i li desitgem una ràpida recuperació.

A la direcció del centre:

DEMANEM I EXIGIM a la direcció del centre que apliqui el protocol contra agressions amb la màxima contundència, que denunciï aquest fets i ofereixi assistència jurídica a la companya afectada alhora que demanem el trasllat urgent de l’intern.

Que qualsevol amenaça NO SURTI GRATIS, tolerància zero amb aquest tipus de conductes.

Es INADMISIBLE que aquest intern, que es trobava a un mòdul de preventius, quan està penat, si demostrava inadaptació als altres mòduls i a demés es un intern RECVI perquè no estava al DERT? Com potser que amb 10 sancions estigui a règim ordinari??

Es INADMISIBLE que al CP Lledoners estiguem amb tant poc personal, els senyors de la Direcció General, que estan tranquil·lament amb un despatx com si això no anés amb ells, VOLEM SOLUCIONS JA!

 NO ES POT PERMETRE QUE SIGUEM AL TERCER CENTRE AMB MES INTERNS RECVI EN REGIM TANCAT NI EL CENTRE AMB MES INTERNS RECVI EN REGIM ORDINARI de Catalunya.

Exigim al Secretari de Serveis Penitenciaris Amand Calderó que deixi de jugar amb la seguretat dels treballadors de Lledoners, doti el centre amb el personal suficient d’una vegada, classifiqui el centre com un centre de primera categoria per la seva complexitat i conflictivitat i apliqui l’ACORD D’AGRESSIONS d’aquest passat mes març.

 Per desgracia des d’aquest setembre hem doblat el nombre d’agressions i temptatives d’agressions que portàvem des del gener.

 Assumeixi i gestioni la seva responsabilitat en l’augment de les agressions i conflictivitat al centre. Sinó dimiteixi !!

 

JA N’HI HA PROU D’AGRESSIONS!

 

 Sant Joan de Vilatorrada, 15 de desembre de 2023

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DEL C.P. LLEDONERS 

US CONTINUAREM INFORMANT!