CCOO, CATAC, CSIF I UGTPRESONS, ACONSEGUIM PRORROGAR EL PRP PER A L’ANY 2019

 

 

L’ADMINISTRACIÓ TAMBÉ ES COMPROMET A AVANÇAR EN MATÈRIA D’OPOSICIONS, JUBILACIÓ ANTICIPADA I CANVIS DE SERVEI

Ahir, dilluns 3 de juny, a les 19.00, va tenir lloc la reunió amb la Secretària General del Departament de Justícia, que l’Administració es va veure obligada a convocar després del tancament que delegats i delegades de CCOO, UGTPresons, CSIF i CATAC vam fer el divendres passat en la seu del departament.

A la reunió, a la que també ha assistit la Directora de Serveis del Departament i el Secretari de Mesures Penals, Amand Calderó, d’inici, ens van mostrar l’Acord que acabava d’aprovar al matí, en reunió extraordinària, la Comissió de Retribucions del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, acordant la Pròrroga del nostre PRP per a l’any 2019, en idèntiques condicions que les que fins ara gaudíem i amb caràcter retroactiu 1 de gener.

Al llarg d’aquesta setmana els sindicats representatius,  CCOO, CSIF, UGTPresons i CATAC  signarem la pròrroga en el Grup de Treball Penitenciari, per posteriorment passar per Mesa Sectorial i després per Acord de Govern.

Aquests tràmits obligats faran que la previsió d’abonament es produeixi a la nòmina del mes de Juliol.

A més a més, en referència a d’altres temes cabdals, el Departament de Justícia s’ha compromés a negociar amb Economia l’habilitació de partides pressupostàries per la continuitat dels reforços i una Oferta Pública de tècnics especialistes aquest 2019 o, sinó fós possible, al 2020.

El Secretari Amand Calderó ha manifestat la voluntat del Departament d’impulsar el Grup de Treball de Jubilació Anticipada i 2a Activitat i el de Canvis de Serveis, i no imposar cap modificació que pugui afectar les condicions laborals en matèria horària.

Amb la garantia del cobrament retroactiu del PRP sense més ingerències, obrim un nou escenari negociador en el que hem compromès la participació dels màxims responsables del Departament.

Això no es el fi de res, és el principi d’un procés de recuperació de tot l’arrabassat i de millora de les nostres condicions que continuarem als següents mesos.

Barcelona, 04 de juny de 2019

 

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA CONJUNTA SOBRE LA PRÓRROGA DEL PRP

US CONTINUAREM INFORMANT!!