CONCURS DE TRASLLATS DE PSICÒLEGS

L’Administració lamentablement ens comunica la definitiva vulneració de la pròrroga de l’acord del 2010, que concretava la convocatòria de concursos de trasllats amb posterioritat als procediments selectius.

En data 17.05.2018 l’Administració ens envia l’esborrany de bases del concurs de trasllats per treballar a l’endemà després de tractar les bases de l’oposició d’Educadors Socials. Com sempre sense temps i manifesta’n la clara voluntat de l’Administració de publicar-lo setmana vinent.

CCOO tornem a deixar clara la nostra postura. Hi ha un acord signat i ratificat que han de complir, en salvaguarda de l’elevat nombre d’interins. Malauradament, l’Administració continua defensant el contrari pels col·lectius de rehabilitació.

Això és el punt i a final a un col·lectiu que l’Administració a tractat de la pitjor manera, sense cap consideració a tots els anys de treball i dedicació que hi ha darrere de cadascun dels nostres companys i que al dia d’avui no saben com serà el seu futur més immediat. CCOO hem tornat a demanar i defensarem que es modifiqui, i que no es publiqui.

Finalment l’Administració davant la insistència de CCOO convoca una nova reunió el pròxim dia 31 de maig perquè les organitzacions sindicals puguem treballar una oferta que sigui la més beneficiosa possible pels nostres companys psicòlegs.

Adjuntem proposta de les valoracions elaborada per l’Administració

 

DESCARREGA LA NOTA INFORMATIVA EN PDF

DESCARREGA LA PROPOSTA DE VALORACIÓ DE MÈRITS DEL CONCURS DE TRASLLAT DE PSICÒLEGS

US CONTINUAREM INFORMANT!!!