DARRERA INFORMACIÓ INTERINS TÈCNICS ESPECIALISTES SERVEIS PENITENCIARIS

 

BORSA D’INTERINS DE PERSONAL TÈCNIC

 L’administració ha manifestat la seva intenció de canviar la regulació d’aquesta borsa.

CCOO ens oposem frontalment a qualsevol canvi de criteri. Els companys que ara fan substitucions han de ser integrats a la borsa amb la antiguitat corresponent.

CONTINUÏTAT DELS INTERINS I NOVES CONTRACTACIONS

Ens informen  que tots els companys que tenen data de finalització   de contracte per reforç i substitució a 30 de novembre de 2018 continuaran al mateix centre, amb la modalitat de contracte per substitució. Això implica que  no tindran data límit i el treballador que realitzi la substitució cessarà només quan finalitzi el període d’incapacitat temporal.

Totes les noves contractacions es faran per substitucions específiques (codi-plaça). Quan el funcionari retorni a la seva plaça l’interí hauria de ser reassignat a una altra substitució. La intenció de l’Administració és donar continuïtat fins al 31 de gener i possiblement més enllà.

Per als candidats del darrer procés de reforç l’Administració té intenció de contactar-los a partir de la setmana vinent.

Davant l’alarmant augment de les baixes laborals (gairebé 400 a tot el sistema) que s’estan produint sobretot als C.P. Brians 1 (68 baixes només a interior), C.P Joves (37 baixes) i C.P. Quatre Camins (53 baixes), CCOO demanen la cobertura total i que es cridi urgentment  una nova convocatòria de selecció de candidats per proveir la borsa de personal suficient. Encara queden per cridar al voltant de 700 aspirants.

PREVISIÓ DE L’OPOSICIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES

Mes informació:

http://agrupaciopresons.ccoo.cat

 genepresons@ccoo.cat   Telf. 93 481 28 34

 

Afilia’t a CCOO!

https://afiliat.ccoo.cat/

 

DESCARREGA EN PDF LA DARRERA INFORMACIÓ INTERINS

US CONTINUAREM INFORMANT!!