ESTEM FARTS!

 

Qualsevol ho pot comprovar, només cal agafar el cotxe, i anar per la A-2 en direcció a Barcelona. L’estat de la carretera, és, per ser discret, vell i regular, inclús per alguna part, amb gran quantitat de bonys, etc., però hi ha un punt, on aquest miraculosament, millora, concretament 531, a l’altura de La Panadella, quan s’entra a la província de Barcelona.

Doncs bé, com a altres temes, per la Generalitat de Catalunya, les Presons, deixen d’importar un cop es travessa aquesta frontera imaginària.

 

AL C.P. PONENT JA ESTEM FARTS!

 

Farts d’agressions, farts de precarietat laboral, farts de treballar sota mínims de personal, farts d’indefensió, farts de ser els últims de l’última part de l’administració, farts de promeses que no es compleixen, i farts d’amenaces que sí que ho fan.

Es continuen produint, per descomptat, més agressions al nostre centre, al departament d’ingressos, al DERT, etc.

Malauradament, la darrera, ha estat protagonitzada pel mateix intern que va intentar ofegar a un company recentment, el qual, continua al nostre centre, tot i la gravetat dels seus actes anteriors, i a saber fins a quant romandrà.

Qualsevol intern que protagonitzi un incident ni la meitat de greu, en un altre centre, és traslladat automàticament, i amb moltes possibilitats d’acabar al C.P. Ponent, potser és per això que des d’aquí no es realitzin aquests trasllats.

Continuem tenint la plantilla més envellida i minvada de Catalunya, el centre més vell, i treballem en condicions lamentables. L’única cosa que se’ns va prometre, la qual ja es troba dins del Reglament del 96, i l’administració mateixa ho va retirar al seu dia, va ser els esprais de Pebre, i ni tan sols això han complert, ja que es deixen influenciar per organitzacions alienes, formades per un curiós grup de persones, inclosos interns, antics interns i familiars, que sembla que tenen més veu i vot que els mateixos professionals que dia a dia desenvolupem la nostra feina als diferents centres penitenciaris.

Necessitem solucions ja, no promeses que no es compleixen, ni invents del TBO, que evidentment no funcionen, com tothom pot constatar, però ningú fica remei.

Hem de ser autoritat, perquè aquestes agressions no quedin en una sanció merament administrativa, necessitem ampliar NOTÒRIAMENT la plantilla del Centre, si el tema de la medicació sense dissoldre, és un tema sanitari, parlin amb qui correspongui per tal de ficar-hi remei. FACIN LA SEVA FEINA!

 

FA TEMPS QUE ESTEM AVISANT QUE CADA COP MÉS, ES PRODUEIXEN MÉS INCIDENTS I MÉS GREUS.

 

L’administració és la responsable, no només de la guarda i custòdia dels interns, sinó de la nostra seguretat. Vostès tenen un bon sou, que curiosament, no es congela, com el de la resta dels mortals, si us plau, guanyin-s’ho.

Barcelona, 30 de desembre de 2023

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DEL C.P. PONENT SOBRE LA DARRERA AGRESSIÓ AL CENTRE

US CONTINUAREM INFORMANT!