INFORMACIÓ SOBRE LA VACUNACIÓ DE LA 2a DOSI

 

S’INICIA EL PROCÉS DE VACUNACIÓ DE LA 2a DOSI!

 

L’Administració ha informat que es procedirà el més aviat posible a realitzar el procés d’administració de la 2a vacuna als treballadors i treballadores vacunades el mes de febrer, procés que, com el primer, es realitzarà en els centres, i que es preveu acabar el pròxim dia 3 de juny.

Les direccions dels centres informaran els seus treballadors/es A TRAVÉS DEL CORREU CORPORATIU.

Alguns centres penitenciaris van informar el divendres passat, però la informació real i actualitzada es donarà a partir d’avui.

Es podrà triar entre les vacunes AstraZeneca i Pfizer.

 

En el cas de triar AstraZeneca, caldrà signar un consentiment informat que es pot trobar en la següent adreça:

 

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/v/vacuna-covid-19/convocatoria/professionals/segona-dosi/

 

S’aconsella fer arribar el consentiment informat al més aviat possible a la direcció del centre penitenciari del qual es depengui.

A preguntes de CCOO, l’Administració ens ha informat:

Els treballadors/es nascuts entre 1962 i 1965 vacunats amb AstraZeneca durant el procés de finals de març també podran triar entre AstraZeneca i Pfizer.

Per contra, els treballadors/es nascuts en 1961 o anys anteriors vacunats durant el procés de finals de març NO podran optar per Pfizer i només podran rebre AstraZeneca.

Per als treballadors/es vacunats a la fi de març, el període de 12 setmanes després de la primera vacuna, que és el definit per Salut com a òptim, vencerà entre la tercera i la quarta setmana de juny.

CCOO estarem atents i estem exigint que pels treballadors/es que els queda per vacunar la 2a dosi, aquesta es produeixi en les millors condicions i en el moment òptim, és a dir, 12 setmanes després de la vacunació.

Barcelona, 25 de maig de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA VACUNACIÓ DE LA 2a DOSI

US CONTINUAREM INFORMANT!