LA GENERALITAT ES NEGA A APLICAR L’AUGMENT RETRIBUTIU 2018 I ABONAR ENDARRERIMENTS NI AL JULIOL NI A L’AGOST

Malgrat les noticies a la premsa i la creença que, un cop aprovats els Pressupostos Generals de l’Estat amb prou temps per a entrar en nòmina de juliol, podríem cobrar ja l’augment i els corresponents endarreriments, hem volgut contrastar-ho amb Funció Pública. Doncs bé, la resposta és que no tenen intenció de pagar-nos el que és nostre (hi estan acostumats) ni al juliol ni a l’agost !

Excuses diverses com que cal un Decret i que no hi ha temps de fer els tràmits, que la nòmina de juliol es tanca abans, que si naps, que si cols…

Per a més surrealisme, fem memòria…

  • L’any passat, els pressupostos es van aprovar el 27 de juny i vam cobrar l’augment i endarreriments a nòmina de juliol. És irònic que, quan el Departament es deia Governació, fos més àgil que ara que es diu Polítiques Digitals.
  • Que també l’any passat, quan Pere Aragonès era Secretari d’Economia, tingués previstos Fons de Contingència preparats per a quan s’aprovessin els pressupostos, fer efectiu ràpidament l’ingrés, i ara que és Conseller, no.

CCOO no acceptem excuses barates i exigim a qui pertoqui, faci les gestions que calguin per a poder tenir el que és nostre al juliol, com tindran els empleats/des públics de l’Administració de l’Estat Espanyol, de Governs autonòmics, i d’Ajuntaments, Diputacions…

COMPLIU JA AMB EL PERSONAL DE LA GENERALITAT!!!

DESCARREGA LA NOTA INFORMATIVA EN PDF

US CONTINUAREM INFORMANT