MESA SECTORIAL EXTRAORDINÀRIA 25.10.2018 ABSÈNCIES PER MOTIUS DE SALUT

Nou atac als/les treballadors/es públics/ques!

Com ja us informàvem a la nostra nota informativa 119/2018 sobre la Mesa Sectorial del passat 15 d’octubre, l’Administració deixava sense efectes la possibilitat de justificar amb declaracions responsables un màxim de 30 hores anuals per indisposició establertes a la Instrucció 2/2013, de 13 de desembre. Ara s’ha de presentar la baixa des del primer dia d’absència en el termini de 3 dies des de la seva expedició…. i punt!!!!

Aquesta mesura, presa com a una veritable revenja per haver-nos de tornar el dret de cobrar el 100% del sou en cas de baixa, està comportant un perjudici important a la plantilla, sempre menyspreada i assetjada pels responsables polítics i de l’Administració de la Generalitat de Catalunya. És per això que vam demanar la celebració d’una reunió extraordinària de la Mesa Sectorial per a solucionar aquest problema.

Aquest matí s’ha celebrat aquesta reunió extraordinària de la Mesa Sectorial per a tractar aquest tema i els responsables de Funció Pública l’únic que han ofert és fer servir les 25h de flexibilitat horària recuperable per a justificar les absències per motius de salut (indisposicions) que exclou a quasi el 80% de la plantilla. Ni parlar-ne de retornar les 30h anuals d’indisposició que s’han tret de sobre amb el mantra: “no és viable”.

CCOO considerem un insult aquesta proposta, aquesta revenja que trenca l’esperit conciliador de la Mesa General i que ens portarà a una dura confrontació laboral per a recuperar els nostres drets arrabassats amb l’excusa d’una crisi que no hem generat els/les treballadors/es públics/ques. És per això que CCOO ens hem aixecat de la Mesa.

Els responsables de Funció Pública estaran encantats d’explicar-vos el seu posicionament quan els truqueu al telèfon 93.567.17.00.

 

DESCARREGA LA NOTA INFORMATIVA EN PDF

US CONTINUAREM INFORMANT