NOU DESPROPÒSIT I APLICACIÓ ABERRANT DE CRITERIS PER PART  DE LA GERÈNCIA DEL CENTRE I DEL DEPARTAMENT DE JUSTÍCIA

És intolerable, aberrant i no es pot tolerar ni permetre l’última trepitjada dels nostres drets.

És indignant, contrari a tota norma i un despropòsit en tots els serveis públics de la Generalitat que a un treballador públic se li denegui el gaudiment d’un permís per matrimoni. Permís per matrimoni que en aquest cas i encara per més inri la seva parella, també funcionaria d’un altre centre penitenciari, no ha tingut cap problema a aconseguir, com no podia ser d’altra manera.  Aquí altre cop veiem com lledoners IS DIFFERENT i la gestió del Gerent del centre té la seva part de culpa.

Altre cop el Gerent de Lledoners aplica criteris restrictius passant la pilota al departament, i entre els dos “innovar”, sempre retallant, sempre perjudicant .

I no és només aquest permís. Hi ha TRES més que estan pendents de resolució però que verbalment la gerència del centre ja els ha comunicat que serien negatius.

El Gerent posa com excusa que és criteri general del departament. Això es FALS. Som l’únic centre on es produeix de manera general i sense excepcions i som els únics treballadors públics que patim aquest criteri àmpliament restrictiu que voreja la il·legalitat.

Algun altre centre passa això?  NO

Algun altre treballador públic veu perjudicat, denegat o pateix aquest criteri restrictiu? NO

Algú pot imaginar algun mestre o funcionari de cossos generals, que se li deneguin? NO

Per això, i per molts altres motius, CCOO instem al Gerent del centre a fer una rectificació de forma urgent, i el convidem a l’assumpció de les seves responsabilitats per uns casos tan greus presentant la seva renuncia al càrrec, en cas que no resolgui de manera urgent aquest i els altres casos pendents.

Malauradament, sembla que l’Administració com  conjunt, està embarcada en un procés de retallada contínua de drets on membres d’alguns equips directius semblen participar en una espècie de competició a veure qui és més creatiu retallant drets, amb la vista posada en un lloc en la Secretària de Mesures Penals. En aquest cas la irresponsabilitat s’alia amb l’ambició per mitjà de l’exercici sense frens de la injustícia.

CCOO instem a la resta de les forces sindicals a unir-se a nosaltres i fer front comú alhora que els nostres serveis jurídics estudien la possible interposició de denúncia personal identificant càrrec i persona responsable d’aquesta vulneració de l’EBEP.

Sant Joan de Vilatorrada a 28 de maig de 2019

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DEL C.P. LLEDONERS

US CONTINUAREM INFORMANT!!