LLEDONERS: PER SEGONA SETMANA SEGUIDA UN CODI 2 AL MÒDUL 5

Aquest divendres al migdia hem viscut una situació de molta tensió al MR5 que ha acabat amb l’activació d’un CODI 2 i on el cap d’unitat del departament ha estat agredit de forma premeditada i ha hagut de ser atès pels serveis mèdics del centre i posteriorment derivat a la mútua.

CC.OO felicita especialment a la GAMV que avui feia servei al mòdul per la seva actuació que ha permès poder contenir la situació fins l’arribada dels PS de suport que amb la seva actuació i professionalitat han evitat danys majors.

CC.OO ens preocupa que aquest sigui el segon codi 2 al mòdul no oblidem que el passat dijous 7 també es va viure un incident que va requerir activar-lo.

Demanem a la direcció del centre que incidents tant greus no quedin impunes així com que prengui les mesures adients per tal d’evitar la dinàmica que s’està patint.
Sant Joan de Vilatorrada, 15 de desembre de 2017.

US CONTINUAREM INFORMANT!

DESCARREGA LA NOTA EN PDF

CCOO C.P. Lledoners continua treballant perquè el nostre centre de treball sigui cada dia una mica millor. Esperem les vostres propostes i iniciatives, directament al grup de la secció o al correu:

cplledoners@ccoo.cat