REUNIÓ D’INFORMACIÓ SOBRE LA DISTRIBUCIÓ DE L’OFERTA D’OCUPACIÓ PÚBLICA ORDINÀRIA 2021

 

Avui, dilluns 29 de novembre, ens hem reunit amb Funció pública per rebre informació sobre la distribució de l’oferta d’ocupació pública ordinària per 2021 que el govern va decidir.

CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, hem manifestat a l’administració  la nostra queixa per l’escassetat de l’oferta en general, que creiem que és absolutament insuficient.

CCOO hem manifestat que per als futurs processos, que depenen de com quedarà la llei ara en tràmit al Congreso de los diputados. No es poden perdre cap de les places que es van aprovar al 2017. L’Administració afirma que tenen el termini prorrogat fins al 31 de desembre de 2022.

L’Administració informa que de l’oferta  pública de 67 places que van aprovar per l’àmbit penitenciari, seran distribuïdes de la següent manera:

  1. Promoció cos de diplomats serveis penitenciaris: un total de 20 places, de les que es reserven 7 places torn lliure i 13 places per promoció interna.
  2. Cos d’educació social: les 47 restants, totes per torn lliure.

CCOO hem insistit en l’escassetat de l’oferta, i continuarem exigint l’increment de places i l’estabilització de les nostres plantilles.

Tal com es troba la situació de bloqueig en moltes places, només l’increment net de plantilles que hem sol·licitat al Departament de Justícia pot resoldre la gravíssima situació d’inestabilitat en què es troba la plantilla penitenciària.

Barcelona, 29 de novembre de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA DISTRIBUCIÓ DE L’OFERTA D’OCUPACIÓ PÚBLICA ORDINÀRIA 2021

US CONTINUAREM INFORMANT!