AUGMENTA LA CONFLICTIVITAT AL CENTRE PENITENCIARI DE BRIANS 2

 

Aquest diumenge, 7 d’abril, ha sigut un dia difícil pels treballadors del centre penitenciari de  Brians 2. Els companys van iniciar la seva jornada laboral amb:

  1. Un codi 1 al mòdul 10 amb 2 interns traslladats al Ds
  2. Abans de dinar una baralla al mòdul 9, que amb l’activació d’un codi 2, es va resoldre amb el resultat de 3 aïllaments provisionals
  3. Deu minuts després es va tornar a activar un altre codi 2 al mòdul 3 (baralla multitudinària) que en aquest cas va finalitzar amb 13 AP.
  4. I, per finalitzar el dia, un altre codi 1 al mòdul 9 amb 2 Ap.

Un dia complicat que s’ha saldat amb 2 codis 1 i dos codis 2 amb un total de 20 interns traslladats al DS. Per sort, i per la professionalitat dels treballadors no hi ha hagut cap funcionari lesionat.

Tots aquests incidents s’han resolt gràcies a la intervenció directa i la implicació dels funcionaris que, acudint amb immediatesa als diferents mòduls, van reconduir totes les situacions sense cap perjudici per tots nosaltres.

Esperem que la direcció del centre apliqui amb el màxim rigor el règim disciplinari als interns que ocasionen aquests tipus d’incidents.

Des de CCOO continuem exigint a l’administració que:

  • Es cobreixin de manera immediata totes les baixes existents als Centres Penitenciaris de Catalunya.
  • Es imprescindible la cobertura real de les places existents a la Relació de Llocs de Treball en tots els centres.
  • S’instauri un sistema de formació reglada i compensada real a través del CEFJE.

CCOO exigim que s’apliqui el principi de “tolerància zero” envers els interns que participen en aquests incidents i es recolzi plenament i de facto per totes les direccions als treballadors penitenciaris.

Sant Esteve de Sesrovires, 08 d’abril de 2019

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE L’AUGMENT DE LA CONFLICTIVITAT AL C.P. BRIANS 2

US CONTINUAREM INFORMANT!!