C.P. QUATRE CAMINS: REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ

 

Assistim el Director, el Subdirector d’Interior, la Gerent, la Secretària Tècnica Jurídica i la Cap de personal de RRHH, i per la part social CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, i UGT.

El Director ens ha fet cinc cèntims de com està la situació en relació a les obres del Centre. S’està avançant segons el calendari previst i s’acabarien a finals del 2022.

Obres:

 • La fase 2, on actualment es treballa i que compren el MR2, teatre, escola, edifici centrei passadís de tallers, finalitza entre febrer i març de 2022.
 • Els interiors dels mòduls, en especial les dutxes, les assumeix Infraestructures de la Generalitat i, segons diuen, això farà que millorin les instal·lacions. També comuniquen que canviaran les «carxofes» de les dutxes i les taules del menjador del MR1, ja que no han donat el rendiment esperat.
 • Carretera: La direcció s’ha comunicat amb la Diputació de Barcelona per arranjar la part malmesa de la carretera d’accés que no es va fer en la fase de renovació de la carretera del Centre. Sembla ser queés aquesta a la que li pertoca la reparació del pont de la via del tren, tram molt deteriorat i perillós. Començarà a finals d’any i això provocarà uns canvis molt importants per accedir al Centre.
 • CCOO demanem que es posi solució als problemes d’il·luminació del MR4, no només en els focus del pati sinó també en les cel·les. Els advertim que s’estan produint situacions perilloses mentre no soluciona el problema. També el camí d’accés al MSOBté focus que no funcionen i demanem la seva reparació o substitució.
 • Degradació ambiental en els vestidors. Es torna a reiterar que donin solució als problemes dels vestidors de dones i homes, pel que fa a l’aigua (humitats, fongs, olors desagradables).
 • Davant la problemàtica generada per la instal·lació d’un RACK. (armariet amb equipament informàtic i electrònic) al búnquer d’infermeria, la gerent ens informa que no han posat res de nou sinó que han canviat la caixa de protecció d’una instal·lació antiga (malgrat que, el canvi que s’està produint sigui per un previsible augment de l’equipament i connexions elèctriques).
 • La direcció aprofita per recordar-nos que ja està en fase de projecte la reforma integral del departament d’infermeria i que es faria cap el 2023.
 • CCOO destaquem qüestions de seguretat penitenciariadel centre sobre les queixes amb les alarmes (mal funcionament i inoperància en les centraletes d’incendi en MSOB, Mòduls 6-7-8 des de fa anys). Prenen nota de les nostres demandes i manifesten que no poden donar més explicacions per motius obvis (??????)

Temes de personal:

 • Ens informen que actualment tenim 79 baixes entre tots els col·lectius del centre i que són substituïdes per 8 GAMVi 20 GSI. CCOO exigim una substitució integral de totes les baixes.
 • Segons sembla, els reforços actuals estaran fins al 31 de gener.
 • CCOO demanem que siguin laxes amb la interpretació de la nota dels criteris de gaudiment per permís per exàmens del concurs-oposició de tècnics especialistes, sobretot en el referent al temps indispensable després de realitzar la prova.
 • Ens informen que les dues places de CAFja estan proveïdes i també ha de començar en el termini d’un mes la nova EIET.
 • Educadora: Recorden que no es proveirà la plaça d’una segona educadora de cap de setmana.
 • Els dies d’assumptes personals del 2021, si no hi ha cap ordre que ampliï el termini, es podran gaudir fins al 31 de gener de l’any vinent.

La Roca del Vallès, 2 de novembre de 2021.

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE LA REUNIÓ AMB LA DIRECCIÓ DEL C.P. QUATRE CAMINS

US CONTINUAREM INFORMANT!