CCOO EXIGIM REFORÇOS! L’ADMINISTRACIÓ HA D’OBRIR LA BORSA DE TÈCNICS ESPECIALISTES

CCOO DENUNCIEM QUE EL PROCEDIMENT DE LA CONVOCATÒRIA JUS/546/2017, DE NOVEMBRE DE 2017 ESTÀ COMPLETAMENT ESGOTAT

 

CCOO DEMANEM QUE S’OBRI LA BOSSA DE TÈCNICS ESPECIALISTES IMMEDIATAMENT!

 

CCOO no vam signar la modificació de juny de 2019 de l’acord de borsa del 2006, ja que entre altres incongruències i atacs als interins, no preveia cap sistema d’incorporació de més personal.

 Ara la necessitat d’incorporar més treballadors és imperiosa. El nombre d’absències a dia 7 de març, és de 951 baixes d’IT, i 376 permisos per deure inexcusable, fent un total de 1327 persones, que representa un percentatge global d’absentisme a l’àrea interior del 28,57%, a l’àrea de tractament del 30,66% i a l’àrea d’oficines del 23,18%.

Per contra estant les coses com estan, ens comuniquen que les substitucions són  126 només. CCOO qualifiquem aquesta situació d’insostenible, i d’imperativa la necessitat de cobrir les substitucions per garantir la seguretat dels centres penitenciaris catalans i sobretot dels treballadors i treballadores.

Ahir, la Secretaria va comunicar als GMO i CRIMO de centres oberts catalans la seva intenció primer de demanar voluntaris i després d’imposar mobilitat forçosa de treballadors i treballadores per cobrir substitucions en altres centres, mesura que es tracta d’un nou pegat que no solucionarà el problema real, que s’està esgotant la gent disponible.

El passat 1 d’abril, el Departament de Justícia, unilateralment i sense cap criteri acordat amb els agents socials, ens va informar que publicava al web del Departament de Justícia l’Anunci per a la realització de substitucions de personal de tractament dels centres penitenciaris, a què espera per fer-ho per interior i tenir persones disponibles? A que sigui massa tard i succeeixi alguna desgràcia?

 

CCOO PORTEM MESOS DEMANANT QUE ES REALITZIN PROCEDIMENTS D’INCORPORACIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES I QUE S’OBRI LA BORSA

SOM SERVEIS ESSENCIALS  PRIORITARIS I HEM DE TENIR PERSONAL DISPONIBLE PER QUALSEVOL INCIDÈNCIA QUE PUGUI OCORRE!

L’ADMINISTRACIÓ ESTÀ INCOMPLINT LES MESURES DE PREVENCIÓ DE SALUT DELS SEUS TREBALLADORS I TREBALLADORES!

CCOO HEM ACONSEGUIT QUE EL TSJC DICTI INTERLOCUTÒRIA DONANT LA RAÓ AL PERSONAL PENITENCIARI!

ARA ÉS NECESSARI PODER DISPOSAR DE MÉS TREBALLADORS ABANS QUE SIGUI MASSA TARD!

 

Barcelona a 09 d’abril de 2020

 

#NOsensemascareta

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE CCOO RECLAMANT QUE S’OBRI LA BORSA DE TREBALL DE TÈCNICS ESPECIALISTES


US CONTINUAREM INFORMANT!