D’AQUELLA POLS, VÉNEN AQUESTS FANGS AGRESSIÓ AL C.P. BRIANS 2

 

UN ALTRE COMPANY AGREDIT

 

Aquesta vegada no ha estat un dit mitjà arrencat, un ull a punt de rebentar, un company sexagenari trepitjat, o una companya arraconada en un lavabo per a agredir-la sexualment, tots casos de gravetat extrema. Aquesta vegada el company del C.P. Brians 2 ha acabat en l’UCI.

L’intern agressor, que ha deixat inconscient al company, que ha hagut de ser traslladat d’urgència en un helicòpter medicalitzat i ha acabat ingressat a l’UCI,  també ha ruixat amb gel hidroalcohòlic als altres companys i a si mateix,  tractant de calar-los foc. 

Aquests dies enrere un comandament del departament ens va dir que estaven fent el que podien, però estaven tenint mala sort.

Doncs no, NO és una qüestió de mala sort. La situació actual és la conseqüència infame, però miserablement lògica de cinc anys d’aplicació d’una política aberrant d’anihilació de l’àmbit d’interior, culminada amb el demencial protocol introduït per la circular 2/202, i que hauria d’alguna manera d’estar contemplada en el sistema legal actual com un acte criminal punible.

 

Una situació com l’actual no s’ha vist mai des que en 1984 la Generalitat va assumir competències en matèria penitenciària. MAI!

 

L’administració actual és nova. La consellera fa 6 mesos que està al càrrec, i el secretari de mesures penals porta només dos mesos. Pot ser cert que no són ells els que han portat al sistema penitenciari català a l’abisme, però sí que són els que l’han heretat, estan ara al comandament i tenen l’obligació de resoldre un problema que ja S’HA CONVERTIT EN EL PROBLEMA, el més greu que hem tingut mai com a col·lectiu.

 

Han convertit les presons catalanes en una guerra, però ni som soldats, ni ens paguen perquè ens violin, ens mutilin o ens matin.

 

No hi ha temps per a perdre-ho a donar-li tornades a les coses perquè el temps que es pretén comprar, l’acabem pagant els treballadors i treballadores penitenciàries catalans amb EL NOSTRE SOFRIMENT I LA NOSTRA SANG.

 

El protocol introduït per la circular 2/2021 ha de ser DEROGAT, l’aplicació de normativa d’ordre interior que retorni l’ordre als centres HA D’APLICAR-SE JA MATEIX, cal AUGMENTAR LES PLANTILLES amb urgència, i el RECONEIXEMENT COM A AGENT D’AUTORITAT aprovar-se ja!

 

CCOO PORTAREM ELS NOSTRES SERVEIS JURÍDICS AQUESTS FETS PER L’ANÀLISI DE LES POSSIBLES ACCIONS I RESPONSABILITATS QUE PUGUIN DERIVAR-SE

 

Que la salut del nostre company millori com més aviat millor.

 

Barcelona, 5 de desembre de 2021

 

DESCARREGA LA NOTA SOBRE L’AGRESSIÓ AL C.P. BRIANS 2

US CONTINUAREM INFORMANT!