LA SITUACIÓ INSOSTENIBLE DEL C.P. LLEDONERS

 

S’HA DE PASSAR PÀGINA!

ES NECESSITA UNA NOVA DIRECCIÓ AL C.P. LLEDONERS!

 

El passat 30 de juny la consellera de justícia, Lourdes Ciuró va visitar el Centre Penitenciari de Lledoners. Durant la visita se li va donar coneixement de la greu situació a la qual està immers el Centri Penitenciari Lledoners, sotmès a una política de personal completament desnortada i enfonsada en el caciquisme i les pràctiques més absurdes:

La gestió de la directora del centre i del gerent només pot ser qualificada de AUTÈNTICAMENT DESASTROSA.

  • Informacions reservades i expedients disciplinaris que han afectat de manera sobtada i sorprenent a la meitat dels caps de Servei del centre, personal amb moltíssims anys d’experiència i capacitat demostrada i reconeguda.
  • Episodis barroers, si no ridículs i completament fora de lloc, com per exemple la carta del 8 de juny del gerent, segons sembla fan de lectures tan profundes com els còmics de «Asterixi Obèlix» denominant a un treballador com a «Detritus» i titulant l’escrit «Gestió de residus».
  • El desballestat i delirant episodi del 31 de maig en l’aparcament del centre, protagonitzat de manera estel·lar pel gerent, i amb un cap de servei com a víctima.
  • Els canvis arbitraris de lloc de treball i d’horaris, amb característiques de càstig molt poc encobert, a treballadors que tornen d’una baixa mèdica.
  • Actitud perillosament bonista i permissiva per part de la direcció amb interns que han originat greus incidents en el centre, ignorant la seguretat dels treballadors i treballadores, i negant el seu suport.

 

CCOO hem denunciat contínuament la situació que viu el C.P. Lledoners!

 

CCOO vam convocar, demanar els permisos i responsabilitzar-nos davant l’administració, de la manifestació del 10 de desembre en suport als companys i companyes expedientades.

 

CCOO hem demanat el cessament de la directora i el gerent, per escrit i de paraula!

 

CCOO hem denunciat en el nostre informe 2021 sobre la situació del sistema penal català i la situació de les agressions, la necessitat de renovar els membres dels equips directius, cessant els elements més alineats amb la desastrosa i errada política empresa per l’anterior secretària de mesures penals, de manera que es pugui aplicar una política més realista i ajustada a la realitat penitenciària.

Una vegada nomenats els comandaments de tots els nivells de la Secretaria de Mesures Penals (SMPRAV), cal ara escometre amb decisió i idees clares aquesta renovació dels equips directius.

 

CCOO DEMANEM A LA CONSELLERA NOVAMENT EL CESSAMENT DE LA DIRECTORA I DEL GERENT DEL C.P. LLEDONERS!

 

Lledoners és el centre amb Brians 1 on més s’estan pagant les conseqüències de l’aplicació D’EXPEDIENTS INJUSTOS I ARBITRARIS, i D’UNA GESTIÓ DE PERSONAL ERRÀTICA I ABUSIVA.

Barcelona, 1 d’octubre de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE CCOO SOBRE LA SITUACIÓ INSOSTENIBLE AL C.P. LLEDONERS

US CONTINUAREM INFORMANT!