L’ADMINISTRACIÓ HA ENVIAT AVUI CORREUS ELECTRÒNICS ALS ASPIRANTS DE LA (JU030), QUE HAN SUPERAT LES TRES PRIMERES PROVES PER FER UN CURS AMB POSSIBILITAT D’INCORPORACIÓ INMEDIATA

 

La Direcció General d’Afers Penitenciaris necessita ocupar llocs de substitució d’incidències del cos de tècnics especialistes en els centres penitenciaris catalans.

Per a això l’administració ha enviat avui correus electrònics als aspirants no interins de la convocatòria del cos tècnic d’especialistes, grup serveis penitenciaris (JU030), que han superat les tres primeres proves, amb la finalitat que manifestin si estan interessades a formar part d’una llista de substitucions amb possibilitat d’incorporació immediata.

 

Les persones interessades disposen fins a les 23.59 hores del dia 22 de juny per a respondre al correu remitent mostrant el seu interès a participar o la seva renúncia a fer-ho.

 

En cas afirmatiu, es trucarà a les persones interessades per a realitzar un curs formatiu obligatori d’una setmana a partir del 4 de juliol de 2022. En funció del nombre de candidats, el curs s’impartirà en setmanes consecutives a partir d’aquesta data.

CCOO considerem que la incorporació de nous treballadors i treballadores al sistema és absolutament vital, però demanem que acabin amb els nyaps. Crear llistes d’interins ad infinitum, una darrere d’una altra, cadascuna amb una regulació pròpia i diferent és delirant.

  • Cal reforçar els centres ja
  • Cal obrir la borsa d’interins en condicions
  • Cal acordar una nova regulació de borsa que substitueixi a la fracassada modificació de borsa de 2019, que CCOO vam ser l’únic sindicat que ens vam neguar a signar, i que ha demostrat ser un error i un nyap que fins als seus signants reconeixen
  • Cal acabar amb el caos de borses, subborses i pseudoborses creades per l’engendre que és l’acord de 2019, encara en vigor, i unificar-les en una única borsa regida exclusivament pel criteri únic de l’antiguitat.

Barcelona, 17 de juny de 2022

 

US CONTINUAREM INFORMANT!