NOMENAMENTS DE SUBSTITUCIONS I REFORÇOS 31/03/2022

 

L’Administració informa que a data 1 d’abril es realitzaran els següents nomenaments en substitució i reforç:

  • El personal de la borsa d’interins que encara no ocupa un lloc vacant s’ha nomenat fins a l’11/09/2022 atès que està previst que el curs selectiu de la convocatòria JU030 s’iniciï el 12/09/2022.
  • El personal de la llista de substitucions del procés JUS/546/2017, un total de 85 persones, han estat nomenades també fins a l’11/09/2022.
  • El personal de la llista de substitucions i reforços del procés JUS/223/2020, un total de 152 persones, s’ha nomenat per tres mesos fins al 30/06/2022.

 

La distribució per centres es la següent:

 

CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, hem tornat a demanar la inclusió en una única borsa de tots i totes les interines!

 

CCOO també hem tornat a sol·licitar la reunió urgent del grup de treball per a escometre la negociació d’una nova regulació de borsa que substitueixi a la modificació de 2019, que CCOO vam rebutjar signar, però que sí que va ser signada per UGT, CSIF, CATAC i Intersindical.

La regulació ara vigent, que CCOO repetim que sempre hem rebutjat,  deixa fora de cap regulació a la immensa majoria dels treballadors i treballadores interines, amb absolut obscurantisme sobre criteris entre unes llistes i d’altres, que hem de creure sense cap publicitat. Aquest personal fora de borsa continua sense conèixer el seu rànquing i el lloc que ocupen, amb regulacions i ordenaments diferents.

CCOO continuarem defensant que els treballadors i les treballadores interines no poden ser discriminats i tractats de pitjor manera només per ser interins o per raó de la seva data o procés d’incorporació.

 

CCOO sol·licitem la cobertura de totes les places de la RLT i el 100% de les substitucions:

 

CCOO hem tornat a insistir en el fet que com serveis finalistes que som, s’han de dotar els centres d’acord amb la relació de llocs de treball (RLT), que no es cobreixen en cap centre.

L’agreujament de la situació és constant. A les mancances de dotació cròniques per no cobertura de places dotades de pressupost, s’afegeix que no es cobreixen la totalitat d’incidències, situació que és especialment greu als centres menys grans.

CCOO continuarem insistint sobre les necessitats de personal actuals i futures, tal com ja hem manifestat a la Secretaria de Mesures Penals, i que l’Administració va reconèixer.

Recordem que estem en un procés en el qual 280 persones, moltes d’elles interines, aniran al curs selectiu de l’oposició de tècnics especialistes JU030, i que, si s’acorda la jubilació anticipada a l’estat, uns 1500 treballadors i treballadores es jubilaran en els pròxims 10 anys. Això vol dir que la borsa necessàriament s’ha d’obrir i ampliar.

Barcelona, 31 de març de 2022

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE ELS NOMENAMENTS DE SUBSTITUCIONS I REFORÇOS 31/03/2022

US CONTINUAREM INFORMANT!