NOU OFERIMENT DE 12 COMISSIONS DE SERVEIS PER TÈCNICS ESPECIALISTES

 

Davant de l’oferta de comissions de servei, CCOO vam sol·licitar màxima transparència en la informació de totes les places ofertes, i que s’oferissin tots els llocs a resultes pel personal funcionari, tant  de GSI com de GAM i GO. CCOO estem completament en contra de l’abús d’aquest sistema de provisió, els criteris canviants d’aquests darrers temps i l’escassetat de places ofertes.

L’Administració, recordant la seva competència exclusiva en aquest àmbit i ens comunica que en aquesta ocasió ofereixen 12 places en comissió de serveis. Tot i que inicialment es negaven a oferir cap resulta, finalment l’Administració accepta oferir les resultes de GSI a tothom, però EN EL CAS DELS GAM’S I GO’S ES MOSTREN ABSOLUTAMENT INTRANSIGENTS EN OFERIR LES RESULTES A TOTHOM, acceptant finalment oferir les resultes exclusivament al personal del mateix centre.

 

 

Respecte als terminis, els funcionaris interessats podran prestar sol·licitud DES DEL 22 DE MAIG FINS AL 27 DE MAIG A LES 12:00 (MIGDIA) A l següent adreça indicant en l’assumpte “Comissions de servei juny 2020”:

 

sgrhe.dj@gencat.cat

 

Podeu descarregar la nota informativa de l’Administració fent clic aquí

 

L’Administració estima que la incorporació seria el pròxim 1 de juliol, tant per al personal funcionari que opti a les vacants i les resultes, com per al personal interí que finalment optessin en darrer lloc.

 

CCOO hem manifestat que s’incorporin com més aviat millor, segons es vagin resolent els oferiments.

 

AQUEST PROCÉS ES MANTINDRÀ OBERT PER COBRIR LES FUTURES VACANTS DE TÈCNICS ESPECIALISTES FINS AL 31 DE DESEMBRE DE 2020

 

L’Administració informa que mantindrà aquest llistat, mantenint els rànquings per estricta antiguitat, per la cobertura de vacants que apareguin fins al 31 de desembre de 2020.

CCOO hem manifestat que això sembla deixar fora les futures places de GAM’s i GO’s que poguessin quedar vacants per futurs oferiments, i hem sol·licitat que pugui participar TOTHOM. Esperem que ho aclareixin al més aviat possible.

 

CCOO EXIGIM UN CONCURS DE TRASLLATS DE TÈCNICS ESPECIALISTES JA!

 

Per CCOO aquest sistema de mobilitat, arcaic i ineficient, s’ha de reduir a casos puntuals i excepcionals. L’Administració no pot continuar sense publicar un concurs de trasllats. CCOO hem deixat clar que el concurs de trasllats s’ha de publicar urgentment i de forma anual.

 

 

CCOO FA MÉS D’UN ANY QUE SOM L’ÚNIC SINDICAT QUE A CADA REUNIÓ SOL·LICITA EL CONCURS DE TÈCNICS ESPECIALISTES!

 

És inacceptable els anys que l’Administració porta precaritzant les condicions de treball del personal penitenciari, fomentant la inestabilitat i sobrecarregant les unitats endarrerint tots els procediments per una incompetència que repercuteix a tothom.  

CCOO hem exigit que, amb un Govern que aparentment exporta les bondats de l’eficiència informàtica i tecnològica, cal un sistema actualitzat i eficient informatitzat. I els vam recordar com en la resta de l’estat es realitzen concursos de manera anual amb molta més plantilla.

 

JA N’HI HA PROU D’EXCUSES I PRESES DE PÈL, CONCURS DE TRASLLATS JA!

  

FUTUR OFERIMENT AL PERSONAL INTERÍ

 

Posteriorment, les places o resultes que quedin sense cobrir, serien ofertes per estricte ordre de rànquing al personal interí que hagi manifestat la seva voluntat de renunciar al seu lloc per un de millor, i posteriorment s’oferirien als interins que no ocupen vacants de la borsa de treball.

Barcelona a 22 de maig de 2020

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE CCOO SOBRE L’OFERTA DE COMISSIONS DE SERVEIS

Nota de l’Administració adreçada a les persones funcionàries que ocupen llocs de treball als centres penitenciaris de Catalunya del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya, acordat amb totes les organitzacions sindicals en la reunió de data 21 de maig de 2020

US CONTINUAREM INFORMANT!