NOU PROCÉS D’INCORPORACIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES – 19/06/2020

 

DEMÀ DIVENDRES 19 OBERTURA DE LA LLISTA DE CANDIDATS A TÈCNICS ESPECIALISTES EN SERVEIS PENITENCIARIS!!

Sol·licitud de participació en la convocatòria de substitucions del Cos de Tècnics especialistes, grup de serveis penitenciaris (Ref. núm. JUS/223/2020)

 

CCOO informem que l’horari de presentació de sol·licituds s’iniciarà a les 12:00 del divendres 19 de juny fins les 11:59 del 25 de juny.

 

DESCARREGEU LA GUIA DEL TRÀMIT D’INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

 

L’Administració va concretar que només acceptaria les primeres 200 sol·licituds rebudes i recomanem als aspirants que es realitzi la sol·licitud el més ràpid possible des del moment que s’obri el termini.

CCOO, que hem demanat l’obertura de la borsa durant més d’un any, NO estem d’acord amb gairebé res dels termes proposats que només poden ser definits com un autèntic nyap.

CCOO vam demanar que es respectessin els principis de transparència, igualtat, mèrit i capacitat i vam sol·licitar que obrissin la borsa de manera clara i inequívoca, eliminant el límit de sol·licituds i establint un procediment amb garanties per a tots els aspirantstal com reconeix i regula la normativa de borsa d’interins vigent des del 2006.

CCOO manifestem el nostre rebuig aquest Pla rocambolesc. Després de mesos advertint a l’Administració amb la necesitat urgent d¡obrir la borsa, aquest és l’interès que demostra? Un copia-pega mal fet d’altres col·lectius que no té ni cap ni peus?

 

 AQUESTA ES TRACTA DE LA PITJOR PROPOSTA DE L’ADMINISTRACIÓ EN ANYS, sense treball, sense coneixement del medi, sense sentit, que precaritza encara més la situació del personal penitenciari i que FINS I TOT PODRIA INCÓRRER EN IL·LEGALITATS.

 

Enllaç procés:

http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/treballtemporal/funcionaris/jus223-20/

 

Anunci:

http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/serveis/treballar_depart/temporal_funcionaris/jus223-20/anunci-tecnicesp-jus223.pdf

 

DESCARREGEU LA GUIA DEL TRÀMIT D’INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE CCOO

US CONTINUAREM INFORMANT