OBERTURA DE LA BORSA I INCLUSIÓ DE LES LLISTES A LA BORSA

 

AVUI S’OBRE LA BORSA DE TÈCNICS ESPECIALISTES I

ACORD FINAL D’INTEGRACIÓ DE TOTES LES LLISTES EN LA BORSA D’INTERINS! 

 

AMPLIACIÓ DE LA BORSA DEL COS DE TÈCNICS ESPECIALISTES

 

 

L’ACORD SIGNAT EL 22 DE MARÇ OBLIGA L’ADMINISTRACIÓ A OBRIR LA BORSA D’INTERINS, TAL COM CCOO LI PORTEM ANYS RECLAMANT, I QUE LI VAM EXIGIM QUE S’INCLOGUÉS EN EL TEXT DE L’ACORD.

 

L’administració publica avui les bases del procés selectiu de borsa per ocupar llocs en règim d’interinatge del cos tècnic d’especialistes

 

DESCARREGA LES BASES DEL PROCÉS FENT CLIC AQUÍ

 

PER ACCEDIR A LA PÀGINA DE LA CONVOCATÒRIA FEU CLIC AQUÍ

 

PER ACCEDIR AL FORMULARI DE SOL.LICITUT FEU CLIC AQUÍ

 

Termini de presentació de sol·licituds:

del 21 al 3 de maig de 2023

(Fins el 5 de maig a les 14:30 hores per les persones de fora de Catalunya)*


* Degut l’errada tècnica en el formulari per la qual no hi ha disponibles els codis postals de fora de Catalunya, per tal de no perjudicar a possibles candidats, el termini per presentar sol·licituds s’ampliarà, únicament per a les persones candidates que resideixen fora de Catalunya, fins el proper dia 5 de maig a les 14:30 hores. Hauran de marcar a la casella del codi postal el codi 08038, corresponent al Districte Administratiu de Barcelona.

 

El procés es configura en dues fases, una de concurs, amb un valor màxim de 20 punts i una fase de proves, valorada com a apte o no apte, que inclou proves físiques, coneixements de llengua (per a aquelles persones que no hagin acreditat certificat de coneixements) i curs selectiu presencial de durada de dues setmanes (70 hores lectives).

La informació bàsica es troba en els quadres adjunts:

 

Les persones que siguin aptes en les tres proves seran ordenades d’acord amb la puntuació obtinguda en la fase de mèrits.

 

L’Administració preveu fer una primera convocatòria de proves físiques al CAR de 300 persones el 27 de maig, i d’altres 300 persones el 8 de juny.

 

El nombre màxim d’aspirants convocats a fer el curs de formació serà de 300, ordenats per la major puntuació de mèrits obtinguda.

 

Cronograma del procés:

 

–      Publicació anunci: 20/04/2023

–      Termini presentació de sol·licituds: 21/04/2023 a 3/05/2023

–      Proves físiques 1r torn: 27/05/2023

–      Proves físiques 2n torn: 08/06/2023

–      Curs formació 1r torn: 05/06/2023 a 16/06/2023

–      Curs formació 2n torn: 19/06/2023 a 30/06/2023

–      Curs formació 3r torn: 03/07/2023 a 14/07/2023

 

CCOO estem en desacord:

  • Que no es puntuïn com a mèrit altres carreres i diplomatures que les assenyalades, al contrari del que s’ha fet sempre en absolutament tots els processos, concursos i oposicions de l’àmbit penitenciari, inclòs el procés d’obertura de bossa de 2017, anàleg a l’actual. CCOO hem defensat la seva inclusió, però la resta de sindicats no l’ha fet.
  • Que les proves físiques siguin les més dures fins avui, ja que s’han suprimit els grups d’edat, aplicant-se el corresponent a la fracció més jove (fins a 33 anys en el procés d’obertura de bossa de 2017). CCOO hem defensat que hi hagués trams d’edat i que no es penalitzi a les dones

Amb aquestes mesures discriminen a totes les persones majors de 40 anys i a les dones i no donen valor a les persones amb estudis.

 

INCLUSIÓ EN UNA BORSA ÚNICA DE TOTES LES LLISTES

En compliment de l’acord del 22 de març passat, signat per CCOO, 1a Força Sindical de Catalunya, que obliga l’administració a integrar en la borsa d’interins regulada a totes les persones disperses per les llistes alegals i fora de borsa, l’administració ha presentat l’esborrany d’acord d’integració.

Tal com CCOO hem defensat sempre, s’integrarà en la borsa regulada tot el personal existent en les llistes. L’ordenament serà exclusivament per ordre d’antiguitat i la data prevista d’integració efectiva prevista serà l’1 de juny de 2023.

 

CCOO VAM SER EL SINDICAT QUE DURANT EL TANCAMENT EN EL C.P. BRIANS 2 VA ACONSEGUIR LA INCLUSIÓ DE LES LLISTES EN LA BORSA REGULADA I L’OBERTURA DE LA BORSA MALGRAT LES RETICÈNCIES D’ALTRES SINDICATS I DE L’ADMINISTRACIÓ

 

La integració plena i sense condicions és el que CCOO hem defensat durant 4 anys, des que el nefast acord de borsa de 2019, que CCOO ens neguem a signar per claudicant i regressiu en drets del personal interí, va crear les llistes fora de borsa, sense drets ni regulació, i que mai haurien d’haver existit, ja que va trencar absurdament la borsa, la unitat de la qual CCOO sempre hem defensat.

 

CONVOCATÒRIA COMISSIONS DE SERVEIS PER FUNCIONARIS DE CARRERA

 

 

TAL COM VAM EXIGIR CCOO, FINALMENT ES REALITZARÀ UN PROCÉS DE COMISSIONS DE SERVEI PER A FUNCIONARIS DE CARRERA.

 

L’administració preveu convocar-ho abans de final de mes i oferirà primer 60 places de GSI, amb previsió d’iniciar la comissió de servei l’1 de juny.

 Posteriorment, s’oferiran les places sobrants al personal que actualment està en bossa d’interins i que van ser desplaçats per l’assignació de places provisionals al personal de la JU030.

 CCOO hem demanat que s’ofereixin les altres places de tècnics especialistes, i l’administració ha respost que també es farà.

 

Finalment, CCOO hem sol·licitat també que es convoquin les següents reunions de manera urgent:

  • REUNIÓ URGENT del grup de treball per tractar la inclusió de la jubilació anticipada del PERSONAL DE REHABILITACIÓ.
  • Reunió del Grup de Treball de Medi Obert.
  • Reunió per les futures borses de rehabilitació.
  • Reunió de comissió de seguiment

 


PER UN SINDICALISME DE QUALITAT, SERIOS I COHERENT!

SI VOLS QUE ET DEFENSIN, LLUITIN PELS DRETS DE TOTHOM I T’INFORMIN AMB VERACITAT I PRECISIÓ:

CCOO, 1A FORÇA SINDICAL DE CATALUNYA

 

Barcelona, 20 d’abril de 2023

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE L’OBERTURA DE LA BORSA I LA INTEGRACIÓ DE LES LLISTES D’INTERINS/ES NO REGULADES A LA BORSA REGULADA

DESCARREGA EN PDF LES BASES DEL PROCÉS D’OBERTURA DE LA BORSA DE INTERINS DE TÈCNICS ESPECIALISTES

US CONTINUAREM INFORMANT!