PROCÉS D’OBERTURA DE LA BORSA D’INTERINS: PUBLICADA L’HORA DE TALL

 

Us informem que després de fer pressió CCOO sobre el  departament de Justícia, aquest ha fet publica l’hora de tall  de la darrera sol·licitud admesa per a la realització de substitucions del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya (JUS/223/2020) i que va ser les

 

12:18:11 del  dia 19/06/2020

 

CCOO també hem aconseguit  que el departament faciliti una adreça de correu electrònic per les al·legacions dels aspirants que NO han sigut un/a dels 200 seleccionats.

 

seleccioiprovisio.dj@gencat.cat

 

 

El passat divendres 3 de juliol, es va publicar  la llista d’admesos i exclosos del procés d’obertura de la borsa d’interins:

 

http://justicia.gencat.cat/web/.content/home/serveis/treballar_depart/temporal_funcionaris/jus223-20/acord-llistaprov-admexcl.pdf

 

I que conté els següents punts importants:

  • Indica que presumptament s’han triat als 200 candidats més ràpids a pujar la documentació requerida.
  • Publica la llista provisional dels exclosos i dels admesos fins a completar els 200 candidats requerits.
  • Es fixa un període entre el 3 i el 7 de juliol de 2020, tots dos inclosos, perquè els exclosos presentin al·legacions i els que no tenen la titulació de català requerida puguin presentar la documentació.
  • Convoca la prova de coneixements per al matí del dia 9 de juliol de 2020. Els interessats rebran un correu electrònic amb les instruccions i l’hora per a connectar-se disposant de 60 minuts per a realitzar la prova. CCOO hem demanat que es publiqui a la web de la convocatòria la guia per preparar l’examen
  • Publica la composició de l’òrgan de selecció.

 

CCOO hem estat l’ÚNIC sindicat que ha demanat des de fa més d’un any ja, que s’obrís la borsa d’interins actualment més que esgotada.

 

El departament ha muntat un procés on ES TRITURA ELS CRITERIS D’IGUALTAT, MÈRIT I CAPACITAT necessaris per a accedir a la funció pública, i en el qual NO s’ha atès a CAP de les recomanacions realitzades per CCOO.

Calia obrir la borsa, com hem defensat sempre CCOO, però AIXÍ NO!

 

Barcelona a 06 de juliol de 2020

 

#NOsensemascareta

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE CCOO SOBRE EL PROCÉS D’OBERTURA DE LA BORSA

US CONTINUAREM INFORMANT!