PUBLICADES LES BASES DE L’OPOSICIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES

 

Avui, dimecres 28 d’abril de 2021, s’ha publicat en el DOGC la Resolució JUS/1208/2021, de 26 d’abril, per la qual es convoca el procés de selecció per proveir 255 places del cos tècnic d’especialistes de la Generalitat de Catalunya, grup de serveis penitenciaris (grup C, subgrup C1) (núm. de registre de la convocatòria JU030).

Les bases publicades ignoren l’acord de bases de l’oposició de tècnics especialistes de 27 de gener de 2021, i recullen la imposició de proves físiques per a tots que l’Administració, va forçar el 26 de març trencant unilateralment l’acord de gener i que va prosperar gràcies a l’actuació còmplice amb l’Administració d’Intersindical-CSC, que va donar el seu beneplàcit al canvi.

CCOO, en unió d’UGT i CATAC, després de buscar infructuosament la unitat sindical amb els altres sindicats (CSIF s’ha mantingut desapareguda i Intersindical-CSC ni està ni se li espera per a res que sigui defensar treballadors) vam sol·licitar urgentment que no es procedís a la publicació de les bases fins que es coneguessin les mesures legislatives que s’estan gestant a Madrid i que molt probablement implicaran unes condicions per als interins millors que les actuals.

La contestació que ahir vam rebre dels nostres responsables polítics, es a dir, que no sols es negaven a deixar de publicar la convocatòria sinó que ho anaven a fer avui dimecres, ÉS UN BUFETADA que demostra clarament:

  • El poc que els importen els nostres companys interins.
  • La seva voluntat de convocar els processos caigui qui caigui, prescindint per complet dels canvis que puguin arribar de Madrid.
  • La seva obstinació a ignorar qualsevol tipus de mesura que pugui facilitar que els interins puguin consolidar els seus llocs de treball.

L’informació de l’Administració sobre l’oposició es troba a la següent pàgina:

 

http://justicia.gencat.cat/ca/serveis/treballar/oposicions/funcionaris/execuciopenal/encurs/JU030/

 

El termini per presentar la sol·licitud de participació és del 29 d’abril al 26 de maig de 2021, ambdós inclosos, la qual únicament es podrà presentar per mitjans electrònics.

CCOO us recordem que els nostres serveis jurídics estan disponibles per als treballadors i treballadores que es considerin afectats/es.

Barcelona, 28 d’abril de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA PUBLICACIÓ DE LES BASES DE L’OPOSICIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES

DESCARREGA EN PDF LAS BASES DE L’OPOSICIÓ DE TÈCNICS ESPECIALISTES

US CONTINUAREM  INFORMANT!