RECUPERACIÓ DEL TRANSPORT – CORRECCIÓ DARRERA HORA HORARIS CP BRIANS 1 I CP BRIANS 2

Amb la publicació dels horaris i trajectes associats a la recuperació del transport als centres, es va fer notar a CCOO per part dels treballadors de CPB1 i CPB2 que hi havia una incongruència en l'horari de finalització de setmana que impedia un enllaç eficient entre l'autobús i el tren que arribava a Martorell. Comunicat a la Direcció General, aquesta ha realitzat una ràpida correcció d'última hora i ens ha enviat la següent informació:

En relació amb el servei de transport del personal adscrit als centres penitenciaris Brians 1 i Brians 2, ens han sol·licitat un canvi d’última hora pel servei del cap de setmana, per tal d’endarrerir l’hora que passa per Martorell i garantir que puguin recollir als funcionaris que arriben amb transport alternatiu.

 Per aquest motiu, us adjuntem de nou la darrera versió dels horaris del servei de transport als CP Brians 1 i Brians 2. S’ha endarrerit l’horari de sortida dels dissabtes, diumenges i festius intersetmanals, des de Barcelona i s’ha ajustat la resta d’horari d’aquest trajecte.

 D’altra banda, també ens demanen una mica de flexibilitat en la parada de Martorell, en els trajectes d’anada cap als centres penitenciaris.

 Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

 S'adjunta l'horari definitiu inicial amb les correccions ja introduïdes

Com ja s'ha informat, cal tenir en compte, que aquests són els horaris inicials i que, pot ser que pateixin ajustos o modificacions un cop és valori els temps entre parades dels primers dies en què s'hagi prestat efectivament el servei. En aquest cas, s'informarà oportunament dels canvis o ajustos que s'efectuïn.

 

Per conèixer els horaris i parades, contacteu amb la Direcció General de Serveis Penitenciaris, el vostre centre o amb l’Agrupació de Personal Penitenciari de CCOO.

 

DESCARREGA LA NOTA INFORMATIVA AMBS LES CORRECCIONS EN PDF

US CONTINUAREM INFORMANT!!!!