RESOLUCIÓ DEL PROCÉS D’OFERIMENT DE COMISSIONS DE SERVEI 2021

 

La Secretaria de Mesures Penals ens informa que finalment es van presentar 283 sol·licituds, de les que van admetre 279 finalment.

Dels 35 llocs de treball oferts (es van incloure 8 més per passis a segona activitat, promocionats a comandaments i jubilacions), s’han acabat realitzant 76 moviments de funcionaris.

Totes les places es van sol·licitar a excepció d’un GAMV tarda al C.P. Mas d’Enric i un GAMV mati al C.P. Quatre Camins.

L’Administració també ens informa que han pogut oferir 34 vacants a personal interí que no han sigut sol·licitades per personal funcionari.

L’administració recorda que les resultes de GSI s’oferien a tots els aspirants, i les resultes de GO i GAM només al personal del mateix centre, i que s’utilitzaran els rànquings per oferir les vacants i vacants reservades.

La sorpresa ha arribat quan la sotsdirectora general ha reconegut que aquest sistema hauria de ser substituït PEL QUE CCOO FA ANYS QUE ESTEM RECLAMANT, és a dir, que cal celebrar concursos de trasllats anualment, com es fa en la resta de l’estat.

 

CCOO pressionarem perquè aquestes darreres paraules no se les endugui el vent!

 

L’únic que cal és l’Administració tingui una voluntat real d’acabar amb la provisionalitat  en la mobilitat del personal penitenciari.

Barcelona, 06 d’abril de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA SOBRE LA RESOLUCIÓ DEL PROCÉS DE CCSS

US CONTINUAREM INFORMANT!