REUNIÓ AMB L’ADMINISTRACIÓ 17-02-2021

 

 

Ahir 17 de febrer de 2021, durant la reunió de presentació de l’informe del Grup tècnic de Treball de la jubilació anticipada, es va requerir a l’Administració informació sobre diversos temes:

 

PRP

 

El dia 28 de gener CCOO, UGT, CSIF i CATAC vam presentem una proposta conjunta de nou complement d’estabilització de plantilles en substitució del PRP. L’Administració ens va comunicar el dia 4 de febrer que ho havia enviat a Funció Pública i Economia, que són les que marquen els límits de la negociació al departament de Justícia.

Davant la callada de F.P. i Economia, CCOO hem exigit que no es perdi més temps i se’ns doni una resposta. L’Administració ha contestat que sol·licitarà una resposta ràpida i per escrit de F.P. i Economia i que ens convocarà quan el departament la rebi.

La possibilitat d’una nova pròrroga del PRP a 2021 planeja com a possible opció si l’administració s’embussa en el procés de formar govern.

 

 

OPOSICIONS DE TÈCNICS ESPECIALISTES

 

El dia 28 de gener es va arribar a un acord sobre les bases de l’oposició de Tècnics especialistes. L’Administració va manifestar que esperava presentar el redactat final amb la inclusió dels acords durant la primera setmana de febrer, no obstant això a hores d’ara l’acord encara està en mans de Funció Pública, la qual ha de donar el seu vistiplau. El departament creu que el dictamen de F.P. estarà llest la setmana que ve.

Acumulant retard rere retard, la data de realització de les proves podria passar de juny a juliol, o fins i tot a setembre.

 

 

CANVIS DE SERVEI

 

CCOO novament exigim que per motius de seguretat sanitària es respecti els acords de desembre i per això s’autoritzin els canvis de servei sense restriccions mentre la gravetat de la situació per la pandèmia continuï.

Fent gala d’un cinisme descomunal, l’administració diu que la situació no és ja la mateixa, que s’han fet PCR, s’ha vacunat a una part del personal i que la situació general ha millorat.

CCOO li hem recordat:

  • Que els majors de 55 anys, els més vulnerables per edat de tot el col·lectiu penitenciari, no han estat vacunats encara, i que encara no hi ha data per a la seva vacunació.
  • Que el nombre de companys vacunats amb la vacuna d’AstraZeneca no arriba al 70% requerit per a aconseguir una immunitat de grup, i que els vacunats de fet no estan encara immunitzats (la immunització comença als 10 o 12 dies) ni tampoc han rebut la segona dosi
  • Que els interns no han estat vacunats encara

 

 

CONCURS DE TRASLLATS

 

El concurs de trasllats per llei necessàriament ha de precedir a una oposició, i encara que pot córrer paral·lel a aquesta, necessàriament s’ha de resoldre abans. L’Administració presentarà una proposta de bases en la segona quinzena de març.

 

 

CONCURS DE COMANDAMENTS

 

Davant l’inqualificable retard del concurs de comandaments actual, l’administració contesta que espera presentar els resultats de les proves en la 1a quinzena de març.

Aquest concurs porta pel camí d’eternitzar-se com el de 2008 però sense necessitat de cap recurs, només per la mateixa ineficàcia de l’administració.

 

Barcelona a 18 de febrer de 2021

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA INFORMATIVA DE LA REUNIÓ AMB L’ADMINISTRACIÓ DE 17.02.2021

US CONTINUAREM INFORMANT!