MENTIDER CONEGUT JA NO ÉS CREGUT

 

Abans-d’ahir, dimarts 7 de febrer de 2023, va haver-hi una reunió de la comissió de seguiment de la borsa d’interins de tècnics especialistes entre UGT, CSIF, CATAC i Intersindical i l’administració. La primera des de fa un any.

Avui, dijous 9 de febrer, UGT ha publicat un escrit on deixa anar afirmacions que, per dir-ho suaument, NO SÓN VERITAT.

  1. En l’escrit esmenta que el dimarts passat va haver-hi comissió de seguiment de la borsa de tècnics especialistes. Curiosament en el seu escrit UGT no informa de res del que es va parlar allí. DE QUÈ VA PARLAR UGT AMB L’ADMINISTRACIÓ A LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE BORSA EL DIMARTS PASSAT? ALGÚ HO SAP?
  1. En l’escrit esmenta que CCOO no vam signar l’acord de de borsa de 2019 suposadament per “motius ocults”. Suposem que UGT no es va llegir l’escrit de CCOO de 26 de juny de 2019, el dia posterior al dia que UGT va signar aquest desastre, on CCOO vam explicar de manera extensa i argumentada per què no vam signar (el que vulgui pot fer clic aquí i descarregar-ho), ni cap dels comunicats amb tot luxe de detalls, els coneguts com «BOLSAZOS», que CCOO vam fer públics.

Des de llavors, gairebé 4 anys ja, CCOO hem mantingut sempre la mateixa posició: L’ACORD DE 2019 GLOBALMENT VA SER UN MAL ACORD.

  1. UGT diu que després dels processos, queden “menys de 200” interins. AIXÒ NO ÉS VERITAT I HO SABEN. A la reunió del dimarts de comissió de seguiment de la borsa, de la qual CCOO estem exclosos, l’administració va informar UGT que les persones fora de borsa, les que ara estan en les llistes no regulades de la vergonya,  SÓN NI MÉS NI MENYS QUE 380 PERSONES. CCOO hem rebut aquesta informació AVUI i així la publiquem. PER QUINA RAÓ UGT DONA UNA XIFRA FALSA I A LA BAIXA, LA MEITAT DE LA REAL? 

 

Quin interès té UGT a voler que s’exclogui a CCOO, el sindicat majoritari en el grup de treball penitenciari, de la comissió de seguiment de la borsa d’interins, i de qualsevol acord d’interins?

 

Incomprensiblement, UGT és gairebé l’únic sindicat que realment pretén excloure CCOO vulnerant el dret fonamental a la llibertat sindical. Per contra, CATAC e Intersindical-CSC, en un gest que els honra, han manifestat que no tenen inconvenient en què CCOO siguem presents, I COINCIDIM AMB ELLS QUE ELS SINDICATS REPRESENTATIUS TINDREM MÉS FORÇA SI ANEM TOTS JUNTS !

 

TOT AIXÒ NO VA D’INTERESOS SINDICALS DEL SINDICAT QUE SIGUI!

 

TOT AIXÒ VA DE DEFENSA DELS DRETS DELS COMPANYS I COMPANYES INTERINES I DE TOTS ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES PENITENCIÀRIES CATALANES!

 

 

SI ALGÚ VOL QUE LI OCULTIN COSES I LI DIGUIN EL QUE VOL SENTIR, JA SAP A QUI DIRIGIR-SE.

 

SI ALGÚ VOL QUE SE L’INFORMI DE MANERA VERAÇ I SENSE OCULTACIONS:

CCOO, 1A FORÇA SINDICAL DE CATALUNYA

 

Barcelona, 9 de febrer de 2023

 

DESCARREGA EN PDF LA NOTA DE CCOO

US CONTINUAREM INFORMANT!

(CCOO sí que ho fem)